Facebook
dawniej: Wydział Technologii Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

photo1 photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10


Karty charakterystyk substancji chemicznych

czwartek 20.04.2017

Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności:

Zakład Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności

Zakład Biotechnologii Mleka

Zakład Oceny Jakości Żywności

Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji

Katedra Chemii: cz. I – Chemia organiczna, chemia żywności i chemia fizyczna cz. II – Chemia nieorganiczna

Katedra Technologii Żywności:

Zakład Technologii Mięsa

Zakład Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych

Zakład Technologii Owoców i Warzyw

Zakład Technologii Zbóż

 

 


Copyright © 2013 – Wydział Nauk o Żywności - *Zaloguj się* - Napisz do administratora stron -