Semestr 1
Zarządzanie zasobami ludzkimi w projektach
Chemia związków naturalnych z elementami enzymologii
Innowacyjne procesy i aparatura w inżynierii żywności
Współczesne trendy w biotechnologii i analityce
Surowce pochodzenia roślinnego i zwierzęcego / Przedmiot specjalizacyjny I / Odwadnianie i suszenie żywności
Przetwórstwo surowców roślinnych i zwierzęcych / Przedmiot specjalizacyjny II/ Inżynieria produktu/ Organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym
Seminarium magisterskie: KMBiOŻ, KIŻiOP, KTŻ
Semestr 2
Prawo autorskie i ochrona patentowa
Indywidualna przedsiębiorczość
Systemy bezpieczeństwa żywności praktyce
Technolog żywności a współczesny przemysł
Ocena jakości produktów i logistyka / Przedmiot specjalizacyjny III / Inżynieria układów wielofazowych
Projektowanie produktu / Przedmiot specjalizacyjny – projekt / Projektowanie produktu
Pracownia magisterska: KMBiOŻ, KIŻiOP, KTŻ
Seminarium magisterskie: KMBiOŻ, KIŻiOP, KTŻ
Semestr 3
Podstawy opracowania wyników badań naukowych: KMBiOŻ, KIŻiOP, KTŻ
Seminarium magisterskie: KMBiOŻ, KIŻiOP, KTŻ
Praca magisterska: KMBiOŻ, KIŻiOP, KTŻ