Semestr 1
Etykieta menadżerska
Zarządzanie zasobami ludzkimi w projektach
Chemia związków naturalnych z elementami enzymologii
Współczesne technologie
Innowacyjne procesy i aparatura w inżynierii żywności
Współczesne trendy w biotechnologii i analityce
Prawo autorskie i ochrona patentowa
Indywidualna przedsiębiorczość
Seminarium magisterskie: KMBiOŻ, KIŻiOP, KTŻ
Semestr 2
Surowce pochodzenia roślinnego i zwierzęcego / Przedmiot specjalizacyjny I / Odwadnianie i suszenie żywności
Przetwórstwo surowców roślinnych i zwierzęcych / Przedmiot specjalizacyjny II/ Inżynieria produktu
Ocena jakości produktów i logistyka / Przedmiot specjalizacyjny III / Organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym / Inżynieria układów wielofazowych żywności
Projektowanie produktu / Przedmiot specjalizacyjny projekt / Projektowanie produktu
Seminarium magisterskie: KMBiOŻ, KIŻiOP, KTŻ
Pracownia magisterska: KMBiOŻ, KIŻiOP, KTŻ
Język obcy
Semestr 3
Statystyka stosowana
Systemy bezpieczeństwa żywności praktyce
Technolog żywności a współczesny przemysł
Fakultety
Podstawy opracowania wyników badań naukowych: KMBiOŻ, KIŻiOP, KTŻ
Seminarium magisterskie: KMBiOŻ, KIŻiOP, KTŻ
Język obcy
Praca magisterska: KMBiOŻ, KIŻiOP, KTŻ