Facebook
dawniej: Wydział Technologii Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

photo1 photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10


Katedra Chemii

poniedziałek 7.10.2013
zco
 

 

 

 

Kierownik: dr hab. Agata Górska

ul. Nowoursynowska 159c

02-776 Warszawa

Tel. (0 22) 59 37 613

Sekretariat: mgr inż. Agnieszka Krzyczkowska

Tel. (0 22) 59 37 611

Fax. (0 22) 59 37 635

e-mail:kc@sggw.pl

W skład Katedry Chemii wchodzą:

Przedmioty ogólnowydziałowe realizowane w Katedrze:

  • chemia ogólna,
  • chemia fizyczna,
  • chemia nieorganiczna,
  • chemia organiczna,
  • chemia żywności.

Oferta kursów dydaktycznych i usług naukowo-badawczych w Katedrze Chemii WNoŻ


Copyright © 2013 – Wydział Nauk o Żywności - *Zaloguj się* - Napisz do administratora stron -