Facebook
dawniej: Wydział Technologii Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

photo1 photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10


Dziekanat

sobota 1.10.2016

mgr inż. Zofia Kosiorek

Kierownik Dziekanatu

tel. (0 22) 59 37 510

fax. (0 22) 59 37 505

inż. Jadwiga Grymanowska

kierunek technologia żywności i żywienie człowieka: studia stacjonarne I st. – I, II i III rok; stypendia

tel. (0 22) 59 37 509

godziny przyjęć studentów: poniedziałek, środa, czwartek, piątek 8:30-12:30

we wtorki Dziekanat jest nieczynny

Alina Wolny

kierunek technologia żywności i żywienie człowieka: studia stacjonarne I st. – IV rok; studia stacjonarne II st. – I i II rok; absolwenci

tel. (0 22) 5937 508

godziny przyjęć studentów: poniedziałek, środa, czwartek, piątek 8:30-12:30

we wtorki Dziekanat jest nieczynny

Grażyna Pierz

kierunek technologia żywności i żywienie człowieka: studia niestacjonarne I i II st.;  stypendia

pok. C 018 (przyziemie)

tel. (0 22) 59 37 507

godziny przyjęć studentów:

poniedziałek, środa 9:00-12:00

wtorek 14:00-16:00

piątek 9:00-11:00, 13:00-15:00

w czwartki Dziekanat jest nieczynny

mgr Anna Jackowska

kierunek towaroznawstwo: studia stacjonarne I i II st.;  bezpieczeństwo żywności: studia stacjonarne I st.;

pok. C 018 (przyziemie)

tel. (0 22) 59 35 590

godziny przyjęć studentów:

poniedziałek, środa 9:00-12:00

wtorek 14:00-16:00

piątek 9:00-11:00, 13:00-15:00

w czwartki Dziekanat jest nieczynny

 mgr inż. Joanna Miselhorn

plany studiów, zamówienia publiczne; działalność naukowa, współpraca międzynarodowa

tel. (0 22) 59 37 671

 


e-mail: dwnoz@sggw.pl

Adres Dziekanatu:

ul. Nowoursynowska 159c

02-776 Warszawa

Fax. (0 22) 59 37 505


Copyright © 2013 – Wydział Nauk o Żywności - *Zaloguj się* - Napisz do administratora stron -