• KANDYDAT
    • Kierunek – Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
    • Kierunek – Bezpieczeństwo Żywności
    • Kierunek – Towaroznawstwo w Biogospodarce
    • Co Nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Studia Doktoranckie
    • Rekrutacja
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Stypendia
      • Wzory podań
      • Dokumenty do pobrania
      • Samorząd
      • Koła naukowe
        • Koło Naukowe Technologów Żywności
        • Koło Naukowe Zielona Chemia
        • Koło Zarządzania Jakością
    • Studia Doktoranckie
    • Praktyki studenckie
      • Informacje
      • Oferty praktyk
    • Prace dyplomowe – wymagania
    • Erasmus
    • Regulamin studiów
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
  • ABSOLWENT
    • Biuro Karier
    • Studia Doktoranckie
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
  • PRACOWNIK
    • Webmail
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Jakość kształcenia
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
  • WYDZIAŁ
    • Dziekanat
    • Władze
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
  • KANDYDAT
    • Kierunek – Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
    • Kierunek – Bezpieczeństwo Żywności
    • Kierunek – Towaroznawstwo w Biogospodarce
    • Co Nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Studia Doktoranckie
    • Rekrutacja
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Stypendia
      • Wzory podań
      • Dokumenty do pobrania
      • Samorząd
      • Koła naukowe
        • Koło Naukowe Technologów Żywności
        • Koło Naukowe Zielona Chemia
        • Koło Zarządzania Jakością
    • Studia Doktoranckie
    • Praktyki studenckie
      • Informacje
      • Oferty praktyk
    • Prace dyplomowe – wymagania
    • Erasmus
    • Regulamin studiów
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
  • ABSOLWENT
    • Biuro Karier
    • Studia Doktoranckie
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
  • PRACOWNIK
    • Webmail
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Jakość kształcenia
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
  • WYDZIAŁ
    • Dziekanat
    • Władze
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
  • KANDYDAT
    • Kierunek – Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
    • Kierunek – Bezpieczeństwo Żywności
    • Kierunek – Towaroznawstwo w Biogospodarce
    • Co Nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Studia Doktoranckie
    • Rekrutacja
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Stypendia
      • Wzory podań
      • Dokumenty do pobrania
      • Samorząd
      • Koła naukowe
        • Koło Naukowe Technologów Żywności
        • Koło Naukowe Zielona Chemia
        • Koło Zarządzania Jakością
    • Studia Doktoranckie
    • Praktyki studenckie
      • Informacje
      • Oferty praktyk
    • Prace dyplomowe – wymagania
    • Erasmus
    • Regulamin studiów
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
  • ABSOLWENT
    • Biuro Karier
    • Studia Doktoranckie
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
  • PRACOWNIK
    • Webmail
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Jakość kształcenia
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
  • WYDZIAŁ
    • Dziekanat
    • Władze
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych

dawniej: Wydział Nauk o Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

Planowane postępowania o wartości przekraczającej 30 000 euro w ramach WNoŻ w 2019 r.

25-06-2019

Planowane postępowania o wartości przekraczającej 30 000 euro w ramach WNoŻ w 2019 r.

  • Nauka
    • Postępowania habilitacyjne
    • Przewody doktorskie
    • Projekty badawcze
    • Publikacje
    • Tytuły profesora
  • Pracownik
    • Webmail
    • Pracownicy
    • Pliki do pobrania
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • EHMS

© 2019 SGGW - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie - Wszystkie prawa zastrzeżone.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron SGGW, wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej oraz uzyskać wiedzę jak zarządzać ustawieniami dotyczącymi ciasteczek sprawdź naszą politykę cookies.Polityka Cookies