Facebook
dawniej: Wydział Technologii Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

photo1 photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10


Plany zajęć – semestr zimowy 2016/2017

wtorek 27.09.2016

Technologia żywności i żywienie człowieka

Studia stacjonarne
I stopnia – inżynierskie I rok*, II rok, III rok, IV rok


*UWAGA I ROK: grupy 1,2,3,4,11 i 12 ćwiczenia z Ekonomii zaczynają się od 13.10.2016
Harmonogramy zajęć OTŻ-Regulamin, OTŻ-Harmonogram,
II stopnia – magisterskie I rok Biotechnologia, I rok Inżynieria I rok Technologia

*aktualizacja 05.10.2016
Harmonogramy zajęć
Studia niestacjonarne tryb zaoczny
I stopnia – inżynierskie  I rokII rok III rok , IV rok 

grupy: 1a,1b,1c i 1d to różnice programowe
Harmonogramy zajęć  Techn. Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
II stopnia – magisterskie  I rok II rok
Harmonogramy zajęć

Towaroznawstwo

I stopnia – inżynierskie I rok , II rok, III rok*, IV rok
*Wykłady z Przechowalnictwa zaczynają się od 13.10.2016
Harmonogramy zajęć OTŻ-RegulaminTowaroznawstwo przemysłowe II rok, Towaroznawstwo przemysłowe IV rok,
II stopnia – magisterskie I rok
Harmonogramy zajęć  OTŻ

Bezpieczeństwo żywności

 I stopnia – inżynierskie I rok, II rok, III rokIV rok

 
Harmonogramy zajęć

 


Copyright © 2013 – Wydział Nauk o Żywności - *Zaloguj się* - Napisz do administratora stron -