Plany zajęć – semestr zimowy 2016/2017

Technologia żywności i żywienie człowieka

Studia stacjonarne
I stopnia – inżynierskie I rok*, II rok, III rok, IV rok


*UWAGA I ROK: grupy 1,2,3,4,11 i 12 ćwiczenia z Ekonomii zaczynają się od 13.10.2016
Harmonogramy zajęć OTŻ-Regulamin, OTŻ-Harmonogram,
II stopnia – magisterskie I rok Biotechnologia, I rok Inżynieria I rok Technologia

*aktualizacja 05.10.2016
Harmonogramy zajęć
Studia niestacjonarne tryb zaoczny
I stopnia – inżynierskie  I rokII rok III rok , IV rok 

grupy: 1a,1b,1c i 1d to różnice programowe
Harmonogramy zajęć  Techn. Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
II stopnia – magisterskie  I rok II rok
Harmonogramy zajęć

Towaroznawstwo

I stopnia – inżynierskie I rok , II rok, III rok*, IV rok
*Wykłady z Przechowalnictwa zaczynają się od 13.10.2016
Harmonogramy zajęć OTŻ-RegulaminTowaroznawstwo przemysłowe II rok, Towaroznawstwo przemysłowe IV rok,
II stopnia – magisterskie I rok
Harmonogramy zajęć  OTŻ

Bezpieczeństwo żywności

 I stopnia – inżynierskie I rok, II rok, III rokIV rok

 
Harmonogramy zajęć