Opiekunowie roczników rok akademicki 2019/2020

Bezpieczeństwo żywności

I rok: dr inż Anna Kot

II rok: dr inż. Anna Florowska

III rok: dr inż. Marta Ciecierska

IV rok: dr inż. Marta Ciecierska

 

Technologia żywności i żywienie człowieka

I rok (I st. i II st.): dr hab. Joanna Bryś

II rok: Aleksandra Jedlińska

III rok: dr inż. Dorota Derewiaka

IV rok: dr hab. Eliza Gruczyńska-Sękowska

 

Towaroznawstwo

II rok: dr Kamil Piwowarek

III rok: dr inż. Bartosz Kruszewski

IV rok: dr inż. Agnieszka Tyburcy

 

Technologia żywności i żywienie człowieka – studia zaoczne

I rok: dr inż. Agnieszka Górska

II rok: dr Dorota Kowalska

III rok: dr inż. Katarzyna  Tarnowska

IV rok: dr Ewa Majewska