Jakość kształcenia

Dokumenty Systemu Zapewnienia i Doskonalenia Jakości Kształcenia na Wydziale Nauk o Żywności SGGW w Warszawie (WNoŻ):

  1. Prezentacja WNoŻ
  2. Strategia WNoŻ na lata 2013-2020
  3. Polityka i Cele Jakości Kształcenia WNoŻ
  4. Wewnętrzny System Zapewnienia i Doskonalenia Jakości Kształcenia WNoŻ
  5. Procedura Zapewnienia i Doskonalenia Jakości Kształcenia WNoŻ
  6. Załącznik 1: Rozdzielnik dokumentów z wykazem odpowiedzialności na Wydziale Nauk o Żywności SGGW w Warszawie

  7. Kalendarz Jakości WNoŻ
  8. Instrukcja 1: Ogólna instrukcja weryfikacji efektów kształcenia WNoŻ
    Karta zapisu 1 (weryfikacja efektów kształcenia)
    Karta zapisu 2 (weryfikacja prac dyplomowych)
    Karta zapisu 3 (weryfikacja zgodności pytań z egzaminu dyplomowego)
    Weryfikacja osiągania zakładanych efektów kształcenia – poradnik dla nauczycieli akademickich SGGW
    Instrukcja 2: Regulamin studenckich praktyk zawodowych
    Załącznik 1: Umowa o prowadzeniu Studenckiej Praktyki Zawodowe
    Załącznik 2: Dziennik Studenckiej Praktyki Zawodowej
    Załącznik 3: Ramowy Program Studenckiej Praktyki Zawodowej
    Załącznik 4: Podanie o możliwości realizacji Studenckiej Praktyki Zawodowej
    Załącznik 5: Instrukcja organizacji i zarządzania Studenckiej Praktyki Zawodowej (dla studentów)
    Załącznik 6: Instrukcja organizacji i zarządzania Studenckiej Praktyki Zawodowej (dla nauczycieli akademickich)
    Załącznik 7: Podanie o wyrażenie zgody na zaliczenie Studenckiej Praktyki Zawodowej
    Instrukcja 3: Hospitacje zajęć dydaktycznych
    Załącznik 1: Raport hospitacyjny
    Załącznik 2: Plan hospitacji zajęć dydaktycznych