Facebook
dawniej: Wydział Technologii Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

photo1 photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10


Wyróżnienie dla dr inż. Magdaleny Dadan!

czwartek 13.07.2017
Podczas XLIII Sesji Naukowej Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, która odbyła się w dniach 4-5 lipca 2017 r. Magdalena Dadan otrzymała wyróżnienie za prezentację e-posteru pt: „Zastosowanie glikozydów stewiolowych oraz zabiegów wstępnych do obniżenia zawartości cukrów w żurawinie odwadnianej osmotycznie” autorstwa Magdaleny Dadan, Małgorzaty Nowackiej, Aleksandry Fijałkowskiej, Artura Wiktora, Katarzyny Rybak i Doroty Witrowej-Rajchert. Praca naukowa była finansowana w ramach programu MNiSW „Iuventus Plus” w latach 2015-2017 (nr projektu IP2014 033173). Na zdjęciu wraz z nagrodzonym tego dnia Arturem Wiktorem (nagroda PTTŻ za najlepszy doktorat) oraz kierownikiem Katedry i zarazem opiekunem i promotorem nagrodzonych prac – Profesor Dorotą Witrową-Rajchert

 


Copyright © 2013 – Wydział Nauk o Żywności - *Zaloguj się* - Napisz do administratora stron -