Wyróżnienie dla dr inż. Magdaleny Dadan!

Podczas XLIII Sesji Naukowej Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, która odbyła się w dniach 4-5 lipca 2017 r. Magdalena Dadan otrzymała wyróżnienie za prezentację e-posteru pt: “Zastosowanie glikozydów stewiolowych oraz zabiegów wstępnych do obniżenia zawartości cukrów w żurawinie odwadnianej osmotycznie” autorstwa Magdaleny Dadan, Małgorzaty Nowackiej, Aleksandry Fijałkowskiej, Artura Wiktora, Katarzyny Rybak i Doroty Witrowej-Rajchert. Praca naukowa była finansowana w ramach programu MNiSW “Iuventus Plus” w latach 2015-2017 (nr projektu IP2014 033173). Na zdjęciu wraz z nagrodzonym tego dnia Arturem Wiktorem (nagroda PTTŻ za najlepszy doktorat) oraz kierownikiem Katedry i zarazem opiekunem i promotorem nagrodzonych prac – Profesor Dorotą Witrową-Rajchert