Facebook
dawniej: Wydział Technologii Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

photo1 photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10


Ciekawa konferencja biznesowo-naukowa na naszym Wydziale

czwartek 22.02.2018

W dniu 20 lutego 2018 r. odbyła się konferencja biznesowo-naukowa organizowania przez Europejski Instytut Suplementów Diety przy wsparciu organizacyjnym i merytorycznym Wydziału Nauk o Żywności SGGW. Konferencja, w której uczestniczyło ponad 200 producentów, dystrybutorów, ekspertów i naukowców, dotyczyła zagadnień związanych z wprowadzaniem do obrotu suplementów  diety i ograniczenia ryzyka dla zdrowia poprzez dobrowolną certyfikację suplementów znakiem EISD. W panelu poświęconym działaniom i projektom rozwojowym w produkcji i ocenie jakości suplementów diety swoje badania przedstawili Pracownicy naszego Wydziału dr inż. Anna Bzducha- Wróbel, dr inż. Iwona Gientka oraz dr inż. Marek Kieliszek.

 


Copyright © 2013 – Wydział Nauk o Żywności - *Zaloguj się* - Napisz do administratora stron -