Technologia żywności i żywienie człowieka
Studia stacjonarne |
|||||
I stopnia – inżynierskie | |||||
I rok [aktualizacja 21.09.2018] |
II rok [aktualizacja 12.09.2018] |
III rok [aktualizacja 28.09.2018] |
IV rok [aktualizacja 18.09.2018] |
||
Harmonogramy zajęć | |||||
Ogólna technologia żywności – ćw. [aktualizacja 13.09.2018] |
Technologia mięsa – ćw. | ||||
II stopnia – magisterskie | |||||
I rok Biotechnologia | I rok Inżynieria [aktualizacja 25.09.2018] |
I rok Technologia [aktualizacja 17.09.2018] |
|||
Harmonogramy zajęć |
Studia niestacjonarne tryb zaoczny |
|||||
I stopnia – inżynierskie | |||||
I rok [aktualizacja 25.09.2018] |
II rok | III rok | IV rok [aktualizacja 12.09.2018] |
||
Harmonogramy zajęć | |||||
Ćw. – Technologia Tłuszczów i Koncentratów Spoż. | Ćw. – Podstawy technologii gastronomicznej | ||||
II stopnia – magisterskie | |||||
I rok [aktualizacja 20.09.2018] |
II rok [aktualizacja 14.09.2018] |
||||
Harmonogramy zajęć |
Towaroznawstwo/Towaroznawstwo w biogospodarce
I stopnia – inżynierskie | ||||
I rok (Towaroznawstwo w biogospodarce) [aktualizacja 24.09.2018] |
II rok [aktualizacja 26.09.2018] |
III rok | IV rok (Towaroznawstwo) [aktualizacja 12.09.2018] |
|
Harmonogramy zajęć | ||||
Ogólna technologia żywności – ćw. |
Bezpieczeństwo żywności
I stopnia – inżynierskie | ||||
I rok [aktualizacja 21.09.2018] |
II rok [aktualizacja 12.09.2018] |
III rok | IV rok [aktualizacja 25.09.2018] |
|
Harmonogramy zajęć |