KATEDRA BIOTECHNOLOGII, MIKROBIOLOGII I OCENY ŻYWNOŚCI
WYDZIAŁU NAUK O ŻYWNOŚCI SGGW W WARSZAWIE
oraz
POLSKIE TOWARZYSTWO TECHNOLOGÓW ŻYWNOŚCI
ODDZIAŁ WARSZAWSKI
zapraszają na
III SYMPOZJUM NAUKOWE
„Drobnoustroje i ich metabolity – sprzymierzeńcy lub wrogowie
w produkcji i utrwalaniu żywności”
Kiry pod Zakopanem 02 – 04 lipca 2014 r.
Szanowni Państwo,
Bardzo serdecznie zapraszamy do udziału w III Sympozjum Naukowym pt. „ Drobnoustroje i ich metabolity – sprzymierzeńcy lub wrogowie w produkcji i utrwalaniu żywności”, które tradycyjnie odbędzie się w Ośrodku Szkoleniowo – Wypoczynkowym SGGW „Marymont” w Kirach k/ Zakopanego.
Po raz kolejny będzie to doskonała okazja do swobodnej wymiany myśli, poglądów i opinii. Podzielimy się swoimi sukcesami i wątpliwościami związanymi z szeroko rozumianą rolą drobnoustrojów w kształtowaniu jakości żywności oraz tym wszystkim, co nas fascynuje lub niepokoi. Być może rozmowy i dyskusje staną się inspiracją do podjęcia nowych badań, zweryfikują nasze pomysły lub potwierdzą ich słuszność.
Liczymy na uczestnictwo tych wszystkich z Państwa, którzy zaszczycili nas swoją obecnością podczas poprzednich edycji Sympozjum oraz tych, którzy po raz pierwszy podejmą to wyzwanie.
Kierownik Katedry Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności WNoŻ SGGW w Warszawie prof. dr hab. Małgorzata Gniewosz
Kierownik Zakładu Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności WNoŻ SGGW w Warszawie dr hab. Stanisław Błażejak, prof. SGGW
Dziekan Wydziału Nauk o Żywności SGGW w Warszawie prof. dr hab. Dorota Witrowa – Rajchert
Prezes Oddziału Warszawskiego Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności dr inż. Dorota Nowak
Informacje organizacyjne
ORGANIZATORKatedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności, Wydział Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie WSPÓŁORGANIZATORZYPTTŻ Oddział Warszawski
KOMITET NAUKOWYprof. dr hab. Dorota Witrowa-Rajchert |
OPŁATYKoszt uczestnictwa, obejmujący udział w sympozjum naukowym oraz wyżywienie wynosi 400 PLN Wpłaty na konto bankowe: z dopiskiem: opłata za udział w III Sympozjum Naukowym „Drobnoustroje i ich metabolity w produkcji i utrwalaniu żywności” z podaniem imienia i nazwiska osoby wpłacającej prosimy wnosić po 1 CZERWCA 2014 r. |
||||
KOMITET ORGANIZACYJNYPrzewodniczący: dr inż. Anna Chlebowska-Śmigiel Sekretarz: dr inż. Iwona Gientka Członkowie: Dr hab. Agata Marzec |
ZAKWATEROWANIEOśrodek dydaktyczno–szkoleniowy SGGW „Marymont” w Kirach pod Zakopanem. Ośrodek położony jest przy głównej ulicy Kościeliska, na trasie Zakopane (3 km) – Czarny Dunajec, w pobliżu wejścia do Doliny Kościeliskiej i Tatrzańskiego Parku Narodowego oraz niedaleko Doliny Chochołowskiej. Koszt noclegu dla uczestników sympozjum w zależności od rodzaju pokoju (patrz karta zgłoszeniowa). Istnieje możliwość przedłużenia pobytu w ośrodku na weekend. |
||||
ZGŁOSZENIAZgłoszenia uczestnictwa prosimy przesyłać w wersji elektronicznej na adres Komitetu Organizacyjnego do dnia 1 KWIETNIA 2014 r. z podaniem tytułu doniesienia. Ilość miejsc ograniczona. plik z kartą zgłoszeniową można pobrać również ze strony |
KONTAKTdr inż. Anna Chlebowska – Śmigiel Tel: (22) 593 76 51 |
||||