Facebook
dawniej: Wydział Technologii Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

photo1 photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10


Staż w firmie A.Blikle Sp. z o.o.

poniedziałek 14.02.2011

blikleWarszawska firma cukiernicza o długoletniej tradycji i doskonałej renomie poszukuje stażystów – studentów IV/V roku lub absolwentów kierunków: żywienie człowieka, technologia żywności lub dietetyka.




Zakres obowiązków:

– Uczestnictwo w tworzeniu nowych produktów trwałych głównie w sektorze cukierniczym,

– Prowadzenie badań marketingowych i rynkowych,

– Przygotowywanie dla wybranych produktów podręcznika operacyjnego zawierającego

receptury, specyfikacje, procesy produkcyjne, oraz kalkulacje kosztów


Oczekujemy od kandydatów:

– Studenci IV/V roku lub absolwenci kierunków: żywienie człowieka, technologia żywności

lub dietetyka,

– Umiejętność obsługi MS OFFICE,

– Kreatywność, otwartość oraz umiejętności komunikacyjne,

– Silne zainteresowanie w tworzeniu produktów żywnościowych,

– Dobra znajomość języka angielskiego to dodatkowy atut


Oferujemy:

– Umowę zlecenie (zawierającą wynagrodzenie),

– 15-20 godzin pracy tygodniowo,

– Możliwość zdobycia doświadczenia w firmie o długoletniej tradycji,

– Bardzo dobrą atmosferę pracy


Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV i listu motywacyjnego na adres email: zuzanna.baranowska@blikle.pl w terminie do 15.03.2011 Prosimy o wpisanie w temacie wiadomości :

„ Staż w A.Blikle”. Każde CV musi zawierać klauzule: „ Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r.  o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z póź. zm.).”

Zgłaszamy sobie prawo kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.


Copyright © 2013 – Wydział Nauk o Żywności - *Zaloguj się* - Napisz do administratora stron -