Facebook
dawniej: Wydział Technologii Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

photo1 photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10


Program stypendialny Polskiej Federacji Producentów Żywności Związku Pracodawców dla studentów stacjonarnych studiów magisterskich i doktoranckich

wtorek 9.08.2011

n_logo_pfpzCelem programu stypendialnego jest promowanie realizacji prac naukowych, które mogą znaleźć praktyczne zastosowanie w przemyśle żywnościowym.

Stypendium przeznaczone dla studentów stacjonarnych studiów magisterskich w kwocie 500 zł miesięcznie wypłacane jest studentowi przez okres maksymalnie 9 miesięcy od momentu przyznania stypendium – nie dłużej jednak, niż do dnia obrony pracy magisterskiej oraz nie dłużej niż do 6 miesięcy od  nominalnej daty zakończenia studiów magisterskich.

Stypendium przeznaczone dla studentów stacjonarnych studiów doktoranckich w kwocie 1000 zł miesięcznie wypłacane jest studentowi przez okres maksymalnie 20 miesięcy od momentu przyznania stypendium – nie dłużej jednak, niż do dnia obrony rozprawy doktorskiej oraz nie dłużej niż do 6 miesięcy od zgodnej z programem studiów daty zakończenia studiów doktoranckich.

Przedłużeniu uległ termin przyjmowania aplikacji. Obecnie obowiązujący termin zgłaszania wniosków do najbliższej edycji programu stypendialnego to 31 sierpnia 2011 r.

Szczegółowe informacje

Regulamin


Copyright © 2013 – Wydział Nauk o Żywności - *Zaloguj się* - Napisz do administratora stron -