Plany zajęć w semestrze letnim 2012/13

Kierunek technologia żywności i żywienie człowieka

Studia stacjonarne

I stopnia – inżynierskie: I rok , II rok, III rok*

* harmonogram: Podstawy organizacji i zarządzania procesem produkcyjnym

II stopnia – magisterskie: I rok Biotechnologia* , I rok Inżynieria , I rok Technologia*, II rok

* harmonogram: Współczesne trendy dla spec. Biotechnologia i Technologia

Studia niestacjonarne tryb zaoczny

I stopnia – inżynierskie: I rok , II rok*, III rok, IV rok

II stopnia – magisterskie: I rok

* harmonogram ćwiczeń z OTŻ

Kierunek towaroznawstwo

I stopnia – inżynierskie: I rok* , II rok , III rok

II stopnia – magisterskie: I rok, II rok

* harmonogram ćwiczeń z materiałoznwastwa

 

Kierunek bezpieczeństwo żywności

I stopnia – inżynierskie: I rok*

* harmonogram zajęć: Ochrona zdrowia publicznego