Facebook
dawniej: Wydział Technologii Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

photo1 photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10


Nasz doktorant najlepszy wśród 40 studentów i doktorantów!

środa 3.07.2013

Corocznie doktoranci naszego Wydziału uczestniczą w intensywnych dwutygodniowych kursach organizowanych w ramach programu Erasmus. W bieżącym roku kurs odbył się w Cork w Irlandii w dniach 14-27 kwietnia.  pt. „Functional Ingredients for Tailored Food”, w którym uczestniczyło 40 studentów i doktorantów z krajów UE. Spośród wszystkich uczestników Krystian Marszałek, doktorant IV roku, uzyskał najwyższą notę końcową.

Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów !


Copyright © 2013 – Wydział Nauk o Żywności - *Zaloguj się* - Napisz do administratora stron -