Kierunek technologia żywności i żywienie człowieka
Studia stacjonarne
I stopnia – inżynierskie: I rok* , II rok , III rok
*Harmonogram przedmiotu: Podstawy żywienia człowieka
II stopnia – magisterskie: I rok Biotechnologia* , I rok Inżynieria , I rok Technologia*, II rok
*Harmonogram ćwiczeń: Współczesne trendy – inżynieria dla specjalności: Biotechnologia i Technologia
Harmonogram przedmiotu: Współczesne trendy – produkty zwierzęce
Studia niestacjonarne tryb zaoczny
I stopnia – inżynierskie: I rok , II rok, III rok*, IV rok**
*KTŻ – harmonogram i regulamin zajęć
**ćw. z Technologicznego projektowania zakładów przem. spoż. dla spec. Technologia mięsa (gr. 3) na zjeździe 1 i 2 będą realizowane w niedziele w godz. 12:00-15:00 w sali 068
II stopnia – magisterskie: I rok*
Harmonogram przedmiotu: Współczesne trendy – produkty zwierzęce
*Uwaga grupa S2 i S3 zajęcia ze Współczesnych trendów w nauce o żywności i żywieniu – biotechnologia
podczas dwóch pierwszych zjazdów (22.02.2014, 8.03.2014) będą odbywać się w sali 1005- wykład, a ćwiczenia w Zakładzie Biotechnologii Mleka. Natomiast od trzeciego zjazdu wykłady i ćwiczenia będą odbywały się w budynku 34 sala 3/71.
Kierunek towaroznawstwo
I stopnia – inżynierskie: I rok* , II rok** , III rok
*Harmonogram ćwiczeń: Materiałoznawstwo i inżynieria materiałowa
**Harmonogram ćwiczeń: Zarządzanie bezpieczeństwem żywności
II stopnia – magisterskie: II rok
Kierunek bezpieczeństwo żywności
I stopnia – inżynierskie: I rok, II rok*
*ćwiczenia z Inżynierii zaczynają się od 1, 2.04.2014