Wykaz nazwisk osób z Wydziału Nauk o Żywności SGGW,
które w 2014 roku złożyły wniosek na realizację zadania badawczego
w ramach wewnętrznego trybu konkursowego dla młodego pracownika nauki/uczestnika studiów doktoranckich
1. Justyna Kadzińska – doktorantka – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
2. Agnieszka Rękas – doktorantka – Katedra Technologii Żywności
3. Edyta Popis – doktorantka – Katedra Technologii Żywności
4. Aleksandra Fijałkowska – doktorantka – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
5. Joanna Miazek – doktorantka – Katedra Technologii Żywności
6. Dominika Tolik – doktorantka – Katedra Technologii Żywności
7. Daria Romankiewicz – doktorantka – Katedra Technologii Żywności
8. Sylwia Onacik-Gur – doktorantka – Katedra Technologii Żywności
9. Arleta Błońska – doktorantka – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
10. Ewelina Basiak – doktorantka – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
11. Piotr Grzegory – doktorant – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
12. Marzena Przybysz – doktorantka – Katedra Technologii Żywności
13. Artur Wiktor- doktorant/pracownik – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
14. Katarzyna Sujka- doktorantka – Katedra Chemii
15. Paula Kuźma – doktorantka- Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności
16. Bartosz Kruszewski -doktorant- Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności
17. Andrzej Cendrowski – doktorant/pracownik – Katedra Technologii Żywności
18. Magdalena Wirkowska-Wojdyła – pracownik – Katedra Chemii
19. Dorota Derewiaka – pracownik – Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności
20. Sabina Galus – pracownik – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji