Wnioski na realizację zadania badawczego w ramach wewnętrznego trybu konkursowego dla młodego pracownika nauki/uczestnika studiów doktoranckich

Wykaz nazwisk osób z Wydziału Nauk o Żywności SGGW,

które w 2014 roku złożyły wniosek na realizację zadania badawczego

w ramach wewnętrznego trybu konkursowego dla młodego pracownika nauki/uczestnika studiów doktoranckich

1. Justyna Kadzińska – doktorantka – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji

2. Agnieszka Rękas  – doktorantka – Katedra Technologii Żywności

3. Edyta Popis – doktorantka – Katedra Technologii Żywności

4. Aleksandra Fijałkowska – doktorantka – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji

5. Joanna Miazek – doktorantka – Katedra Technologii Żywności

6. Dominika Tolik – doktorantka – Katedra Technologii Żywności

7. Daria Romankiewicz – doktorantka – Katedra Technologii Żywności

8. Sylwia Onacik-Gur – doktorantka – Katedra Technologii Żywności

9. Arleta Błońska – doktorantka – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji

10. Ewelina Basiak – doktorantka – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji

11. Piotr Grzegory – doktorant – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji

12. Marzena Przybysz – doktorantka – Katedra Technologii Żywności

13. Artur Wiktor- doktorant/pracownik – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji

14. Katarzyna Sujka- doktorantka – Katedra Chemii

15. Paula Kuźma – doktorantka- Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności

16. Bartosz Kruszewski -doktorant- Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności

17. Andrzej Cendrowski – doktorant/pracownik – Katedra Technologii Żywności

18. Magdalena Wirkowska-Wojdyła – pracownik – Katedra Chemii

19. Dorota Derewiaka – pracownik – Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności

20. Sabina Galus – pracownik – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji