Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” S.A. będące znaczącym producentem wędlin oraz mięsa w Polsce, przyjmie na letnie praktyki studenckie do Działu Zarządzania Jakością.
Kogo szukamy?
Studentów II – V roku specjalizacji Technologia Mięsa bądź Mikrobiologia i Oceny Jakości Żywności. Osoby zaangażowane w pracę, otwarte na naukę
i zdobywanie doświadczenia zawodowego, a zarazem komunikatywne o umiejętnościach pracy zespołowej. Wymagana jest aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna.
Gdzie?
Praktyki odbywają się w Zakładach Mięsnych w Ostrołęce, w Dziale Zarządzania Jakością. Niepowtarzalna szansa zdobycia umiejętności i doświadczenia w biurze głównym, laboratorium oraz oddziałach produkcyjnych, począwszy od rozbioru półtusz wieprzowych, aż do konfekcjonowania wyrobu finalnego.
Kiedy?
Praktyki trwają 4 tygodnie i odbywają się w okresie od 1 lipca do 30 września, z możliwością przedłużenia współpracy.
Jak zaaplikować?
Studentów zainteresowanych odbyciem praktyk prosimy o przesyłanie dokumentów aplikacyjnych: CV i list motywacyjny z dopiskiem „Praktyki” w tytule na adres e – mail: natalia.zebrowska@pekpol.pl lub adres firmy Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” S.A. ul. Przemysłowa 31, Ławy, 07 – 410 Ostrołęka, woj. mazowieckie, Dział Zarządzania Jakością.
Prosimy o zawarcie w dokumencie aplikacyjnym klauzuli o przetwarzaniu danych osobowych: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach rekrutacyjnych przez Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” S.A. zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 (Dz.U. z 1997 r. nr 133 poz.883)”
Uprzejmie informujemy, ze skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.