Plany zajęć – semestr zimowy 2014/2015

Kierunek technologia żywności i żywienie człowieka

Studia stacjonarne

I stopnia – inżynierskie: I rok , II rok, III rok , IV rok Technologia, IV rok Biotechnologia, IV rok Inżynieria

II rok – harmonogram ćwiczeń z OTŻ, harmonogram ćwiczeń z Chemii żywności

II stopnia – magisterskie: I rok Biotechnologia, I rok InżynieriaI rok Technologia

harmonogram zajęć – Współczesne trendy – p. roślinne

harmonogram zajęć –  Współczesne trendy-biotechnologia dla spec. biotechnologia

Studia niestacjonarne tryb zaoczny

I stopnia – inżynierskie: I rokII rokIII rok , IV rok

II stopnia – magisterskie: I rokII rok

harmonogram zajęć – Enzymologia: wykłady, ćwiczenia

harmonogram zajęć – Współczesne trendy – p. zwierzęce

harmonogram zajęć – Współczesne trendy – inżynieria dla grup S2 i S3

harmonogram zajęć – Współczesne trendy – Ocena Jakości Żywności gr. S2, Technologia żywności gr. S3

harmonogram ćwiczeń – Współczesne trendy – biotechnologia dla spec. biotechnologia

 

Kierunek towaroznawstwo

I stopnia – inżynierskie: I rok , II rok, III rok, IV rok

II rok – harmonogram ćwiczeń z OTŻ

 

Kierunek bezpieczeństwo żywności

I stopnia – inżynierskie: I rok , II rok, III rok

II rok – harmonogram ćwiczeń z OTŻ