Klaster Innowacji w Agrobiznesie Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie – Wydział Nauk Ekonomicznych ma zaszczyt zaprosić na Kongres klastra innowacji w agrobiznesie „Bezpieczeństwo żywności”. Najnowsze światowe standardy bezpieczeństwa w produkcji, przetwórstwie, pakowaniu oraz logistyce.
Założeniem Kongresu jest poruszenie istotnej problematyki bezpieczeństwa żywności w produkcji pierwotnej oraz w przetwórstwie.
Konferencja odbędzie się 11-12 września 2014 r w Auli Kryształowej SGGW w Warszawie.
Rozpoczęcie wraz z rejestracją w czwartek 11 września: godz.: 9:00
Tematyka: Produkcja Pierwotna
Rozpoczęcie w piątek 12 września: godz.: 9:30
Tematyka: Produkcja Wtórna
Osoby zainteresowane przybyciem na Kongres prosimy o wypełnienie formularza kontaktowego: http://kongresklaster.malum.pl/_formularz/
Uczestnictwo w konferencji jest bezpłatne. Liczba miejsc jest ograniczona.
Program Kongresu Bezpieczeństwo żywności