Zaliczenia OCHRONA WŁASNOŚCI INTELEKTUALNEJ i PRAWO AUTORSKIE

III rok WNoŻ, studia stacjonarne, I stopień, Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Zaliczenie z przedmiotu OCHRONA WŁASNOŚCI INTELEKTUALNEJ odbędzie się dn. 25. września (czw), o godzinie 12.00, budynek 32 („zielony”), sala 36 (parter, Zakład Technologii Mięsa). Osoby nieobecne na dwóch poprzednich terminach zaliczenia proszę o dostarczenie usprawiedliwienia nieobecności (zwolnienie lekarskie, inne zdarzenie losowe).


IV rok WNoŻ, studia niestacjonarne, I stopień, Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Zaliczenie z przedmiotu OCHRONA WŁASNOŚCI INTELEKTUALNEJ odbędzie się dn. 25. września (czw), o godzinie 10.00, budynek 32 („zielony”), sala 36 (parter, Zakład Technologii Mięsa). Osoby nieobecne na poprzednich terminach zaliczenia proszę o dostarczenie usprawiedliwienia nieobecności (zwolnienie lekarskie, inne zdarzenie losowe).


IV rok WNoŻ, studia stacjonarne, II stopień, Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Zaliczenie z przedmiotu PRAWO AUTORSKIE odbędzie się dn. 24. września (śr.), o godzinie 10.00, budynek 32 („zielony”), sala 36 (parter, Zakład Technologii Mięsa).  Osoby nieobecne na dwóch poprzednich terminach zaliczenia proszę o dostarczenie usprawiedliwienia nieobecności (zwolnienie lekarskie, inne zdarzenie losowe).