Uroczyste wręczenie dyplomów absolwentom rocznika 2013/2014

dyplomy2013-1421 marca 2015 r. odbyło się uroczyste wręczenie dyplomów magistra inżyniera studiów II stopnia (stacjonarnych i niestacjonarnych) oraz inżyniera studiów I stopnia (niestacjonarnych) absolwentom rocznika 2013/2014.

Dyplom magistra inżyniera technologii żywności i żywienia człowieka uzyskało 125 osób, które ukończyły studia w trybie stacjonarnym, i 42 osoby studiujące w trybie niestacjonarnym. Dyplomy inżyniera technologii żywności i żywienia człowieka uzyskało 131 osób studiujących w trybie stacjonarnym oraz 46 osób w trybie niestacjonarnym. Studia I i II stopnia w trybie stacjonarnym na kierunku towaroznawstwo ukończyło po 25 osób.

 

 

Okolicznościowe wystąpienia wygłosili:

Dziekan Wydziału Prof. dr hab. Dorota Witrowa-Rajchert

Dziekan

 

 

 

 

 

 

Prorektor ds. Współpracy Międzynarodowej prof. dr hab. Marek Stefan Szyndel

Prorektor

 

 

 

 

 

 

Przedstawicielka absolwentów mgr inż. Olga Zawadzka

Absolwentka

 

 

 

 

 

 

 

 

Wykład „Zastosowanie ziemniaczanej wody sokowej i glicerolu do produkcji tłuszczu mikrobiologicznego przez drożdże Rhodotorula glutinis” wygłosiła mgr inż. Anna Kot.

wykład

 

 

 

 

 

 

Więcej zdjęć w galerii