21 marca 2015 r. odbyło się uroczyste wręczenie dyplomów magistra inżyniera studiów II stopnia (stacjonarnych i niestacjonarnych) oraz inżyniera studiów I stopnia (niestacjonarnych) absolwentom rocznika 2013/2014.
Dyplom magistra inżyniera technologii żywności i żywienia człowieka uzyskało 125 osób, które ukończyły studia w trybie stacjonarnym, i 42 osoby studiujące w trybie niestacjonarnym. Dyplomy inżyniera technologii żywności i żywienia człowieka uzyskało 131 osób studiujących w trybie stacjonarnym oraz 46 osób w trybie niestacjonarnym. Studia I i II stopnia w trybie stacjonarnym na kierunku towaroznawstwo ukończyło po 25 osób.
Okolicznościowe wystąpienia wygłosili:
Dziekan Wydziału Prof. dr hab. Dorota Witrowa-Rajchert
Prorektor ds. Współpracy Międzynarodowej prof. dr hab. Marek Stefan Szyndel
Przedstawicielka absolwentów mgr inż. Olga Zawadzka
Wykład „Zastosowanie ziemniaczanej wody sokowej i glicerolu do produkcji tłuszczu mikrobiologicznego przez drożdże Rhodotorula glutinis” wygłosiła mgr inż. Anna Kot.
Więcej zdjęć w galerii