Wewnętrzny tryb konkursowy dla młodego pracownika nauki/uczestnika studiów doktoranckich

Wykaz nazwisk osób z Wydziału Nauk o Żywności SGGW,
które w 2015 roku złożyły wniosek na realizację zadania badawczego w ramach wewnętrznego trybu konkursowego dla młodego pracownika nauki/uczestnika studiów doktoranckich

 

  1. Anna Brynda-Kopytowska– doktorantka – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
  2. Marta Chmiel–pracownik– Katedra Technologii Żywności
  3. Dorota Derewiaka– pracownik – Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności
  4. Agata Fabiszewska – pracownik – Katedra Chemii
  5. Rita Głowacka – doktorantka – Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności
  6. Justyna Kadzińska– doktorantka – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
  7. Anna Kot– doktorantka – Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności
  8. Karolina Kraśniewska– pracownik – Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności
  9. Jolanta Krzyczkowska – pracownik – Katedra Chemii
  10. Agnieszka Kurcz– doktorantka – Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności
  11. Joanna Miazek– doktorantka – Katedra Technologii Żywności
  12. Sylwia Onacik-Gur– doktorantka – Katedra Technologii Żywności
  13. Edyta Popis– doktorantka – Katedra Technologii Żywności
  14. Agnieszka Rękas– doktorantka – Katedra Technologii Żywności
  15. Daria Romankiewicz– doktorantka – Katedra Technologii Żywności
  16. Anna Soczewka– doktorantka – Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności
  17. Karolina Szulc– pracownik – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
  18. Magdalena Śledź– doktorantka – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
  19. Magdalena Zychnowska– doktorantka – Katedra Technologii Żywności