Facebook
dawniej: Wydział Technologii Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

photo1 photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10


piątek 5.05.2017

 

  1. Agar
  2. Alkohol skażony eterem
  3. Ałun żelazowo-amonowy
  4. Amonu chlorek
  5. Amonu rodanek
  6. Anaerocult A
  7. Czerń erichromowa
  8. Czerwień obojętna
  9. Difenyloamina
  10. Disodu wersenian
  11. Etanol
  12. Fenoloftaleina
  13. Formalina
  14. Fuksyna zasadowa
  15. Izoamylowy alkohol
  16. Kwas azotowy
  17. Kwas borowy
  18. Kwas cytrynowy
  19. Kwas siarkowy 69
  20. Kwas siarkowy 91
  21. Kwas siarkowy 95
  22. Kwas solny
  23. M17 Agar
  24. Miedzi siarczan
  25. MRS Agar
  26. Płyn Lugola
  27. Olejek imersyjny do mikroskopii
  28. PCA Agar
  29. PCA z mlekiem Agar
  30. Płyn Ringera
  31. Potasu rodanek
  32. Potasu siarczan
  33. Sodu cytrynian
  34. Sodu wodorotlenek 0,1
  35. Sodu wodorotlenek 0,25
  36. Sodu wodorotlenek
  37. Sodu wodorotlenek 30-40%
  38. Srebra azotan
  39. Tween 80
  40. VRB Agar
  41. VRBD
  42. Wapnia chlorek
  43. Wodoru nadtlenek
  44. YGC Agar
  45. Zestaw do barwienia metodą Grama

Copyright © 2013 – Wydział Nauk o Żywności - *Zaloguj się* - Napisz do administratora stron -