Facebook
dawniej: Wydział Technologii Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

photo1 photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10


piątek 5.05.2017
  1. (−)-Epigallocatechin
  2. (+)-δ-Tokoferol
  3. (±)-α-Tokoferol
  4. (±)-∝-Tokoferolu octan
  5. 1,2 Dichlorobenzen
  6. 1,2-fenylenodiamina
  7. 1,4 Fenylenodiamina
  8. Propanol
  9. 2 2-Dipyridyl
  10. 2,2′-Ditiobis(5-nitropirydyna)
  11. acetonitryl z kwasem mrówkowym
  12. 2,2′-Azino-bis(3-ethylbenzothiazolin
  13. 2,2’Ditiobis(5-nitropirydyna)
  14. 2,2-Difenylo-1-pikrylohydrazyl
  15. 2,2-Dipyridyl
  16. 2,4,6-Tris(2-pirydylo)-s-triazyna
  17. 2,5-Hydroksycholesterol
  18. 2,6-dichlorofenoloindofenol (indofenol)
  19. 2,6-dihydroksybenzoesowy kwas
  20. 2-butanon
  21. 2-Merkaptoetanol
  22. 2-metoksyetanol
  23. 2propanol
  24. 2-propanol (izopropanol)
  25. 3,4-dihydroksybenzoesowy kwas
  26. 3,5-dinitrosalicylowy kwas
  27. 3-Karren
  28. 5alfa cholestan
  29. 5 Alfa cholestan
  30. 5-alfa-cholestan-3-beta-5,6-beta-triol
  31. 5-cholesten-3-beta-ol-7-on
  32. 7-Hydroksyflawon
  33. 25-Hydroksycholesterol
  34. Aceton
  35. aceton HPLC
  36. acetonitryl hplc
  37. acetonitryl z octanem amonu
  38. ACETRONITRYL
  39. Albumin from chicken egg white fraction V
  40. Albumina
  41. albumina jaja kurzego
  42. albumina ludzka frakcja V
  43. albumina wołowa
  44. albumina wołowa frakcja V
  45. aldehyd cynamonowy
  46. Alkany _ roztwór wzorcowy C8-C20
  47. Alkany_mieszanina wzorcowa do testów sprawności
  48. alkohol etylowy
  49. Alkohol etylowy bezwodny czda
  50. alkohol skażony acetonem
  51. amoniak r-r 25%
  52. Amonu chlorek czda
  53. Amonu octan czda
  54. Amonu rodanek czda
  55. amonu żelaza III siarczan
  56. Amylaza z Bacillus licheniformis (Termamyl)
  57. Amyloglukozydaza
  58. amylopektyna ziemniaczana
  59. Anilino-1-naftalenosulfonowy kwas
  60. Apigenin
  61. azotan lantanu(III) heksahydrat
  62. azotowy kwas
  63. barbiturowy kwas
  64. benzoesowy kwas
  65. BHT
  66. Blue Dextran
  67. borowy kwas
  68. Bromek litowy
  69. BSTFA+TMCS
  70. bufor pH 4
  71. bufor pH 7
  72. celite (celatom) – ozn. Błonnika
  73. Chlorek żelaza(II) 4 uwodniony
  74. chlorek żelaza(III) heksahydrat
  75. chloroform
  76. chlorogenowy kwas
  77. chloromrówczan etylu
  78. chlorowodorek chininy
  79. cholestanol
  80. cholesterol
  81. cholesterol 5 alfa, 6 alfa epoksyd
  82. cholesterol 5 beta, 6 beta epoksyd
  83. chymotrypsyna z trzustki wołowej
  84. cykloheksan
  85. cynku siarczan
  86. cynku siarczan 7 hydrat
  87. D(+)glukoza
  88. dehydroaskorbinowy kwas
  89. dekstran
  90. Dextran z Leuconostoc mesenteroides
  91. Dichlorometan
  92. dimetylu sulfotlenek
  93. di-Sodu wersenian 2 . hydrat
  94. di-Sodu wodorofosforan 12 . hydrat
  95. DL-α-octan tokoferolu
  96. DL-α-tokoferol
  97. ellagowy kwas
  98. epikatechina
  99. eter dietylowy
  100. eter etylowy
  101. eter etylowy 11.01.2015
  102. eter naftowy
  103. Eter naftowy czda
  104. Eter tert-butylowy do HPLC
  105. Etylu octan czda
  106. Fenoloftaleina
  107. fenoloftaleina 1%
  108. Fenylenodiamina dichlorowodorek
  109. ferrozyna (sól sodowa kwasu 3-(2-pirydylo)-5,6-difenylo-1,2,4-triazyno-4′,4′′-disulfonowego)
  110. Ferulowy kwas
  111. Fluorescamina
  112. Fluoresceina sól disodowa
  113. Glicyna
  114. glinu tlenek
  115. Guar
  116. HDMS heksametyldisilan
  117. Heksan
  118. Hemoglobina z krwi wołowej
  119. Heptan czda
  120. Indofenol
  121. Inwertaza
  122. Inwertaza z drożdży piekarskich
  123. izoamylowy alkohol czda
  124. jod
  125. Kapsaicyna
  126. Karnozyna
  127. Karwon
  128. Katechina
  129. kazeina z mleka bydlęcego
  130. Kemferol
  131. K-GLUC_test do oznaczania glukozy
  132. Kofeina
  133. krocyna
  134. kwas 3-hydroksybenzoesowy
  135. kwas 4-hydroksybenzoesowy
  136. kwas cynamonowy
  137. kwas cytrynowy
  138. Kwas fitynowy sól sodowa
  139. kwas fosforowy(V)
  140. Kwas galusowy
  141. Kwas linolowy
  142. Kwas maleinowy
  143. kwas octowy
  144. kwas siarkowy stęż
  145. kwas solny 0,1odważka
  146. kwas solny stęż.
  147. kwas trans-3-hydroksycynamonowy
  148. kwas trichlorooctowy
  149. Kwas trifluorooctowy
  150. kwas wanilionowy
  151. L-cysteina
  152. L-glutation
  153. L-histydyna
  154. L-karnozyna
  155. L-Teanina
  156. L-Tryptofan
  157. magnezu tlenek cz
  158. MES
  159. meta-fosforowy kwas
  160. metanol
  161. miedzi sierczanuwodn
  162. mieszanina triacylogliceroli
  163. mioglobina
  164. mirycetyna
  165. mocznik
  166. mrówkowy kwas
  167. Nadsiarczan amonu
  168. nadsiarczan potasu
  169. nadtlenek wodoru 30%
  170. neokuproina
  171. n-heksan
  172. n-heksan do chromatografii
  173. n-heptan czda
  174. ninhydryna
  175. N-Metylo-N-(trimetylosililo)trifluoroacetamid (MSTFA)
  176. octan etylu
  177. octan witaminy E
  178. octowy kwas
  179. odczynnik Folina i Ciocalteu’a
  180. OPA o-ftalowy aldehyde
  181. oranż metylowy
  182. owoalbumina
  183. palmitynian askorbylu
  184. palmitynian cholesterylu
  185. pankreatyna
  186. p-Cymen
  187. piasek morski
  188. piperyna
  189. pirydyna
  190. p-kumarowy kwas
  191. potasu chlorek
  192. potasu heksacyjanożelazian (II)
  193. potasu nadmanganian
  194. potasu nadmanganian 0,02M roztwór
  195. potasu nadmanganian 0.02M odważka
  196. potasu rodanek
  197. potasu sodu winian
  198. potasu sorbinian
  199. potasu wodorosiarczan
  200. potasu wodorotlenek
  201. potasu wodorotlenek 0,1M odważka
  202. potasu wodorotlenek 0,1M roztwór
  203. potasu wodorotlenek 0,5 M
  204. potasu_jodek
  205. prolina
  206. propylu galusan
  207. R-(+)-Limonen
  208. Sabinen
  209. selenowa mieszanina do azotu
  210. selenowa mieszanina do białka
  211. siarczan cynku
  212. Siarczan dodecylu sól sodowa SDS
  213. Siarczan magnezowy bezwodny
  214. Siarczan magnezu bezwodny
  215. Siarkowy_kwas 25proc.
  216. Skrobia
  217. Skwalan
  218. Skwalen
  219. Sodu azotan CZDA
  220. Sodu benzoesan CZDA
  221. sodu chlorek
  222. Sodu diwodorofosforan 2 . hydrat CZDA
  223. Sodu octan 3 hydrat CZDA
  224. sodu potasu winian
  225. Sodu siarczyn czda
  226. Sodu tetraboran 10 . hydrat CZDA
  227. sodu tiosiarczan 0,1M roztwór
  228. sodu tiosiarczan 0.1M odważka
  229. sodu węglan 10 hydrat
  230. Sodu węglan bezwodny CZDA
  231. sodu wodorotlenek
  232. sodu wodorotlenek 0,1
  233. sodu wodorotlenek roztwór 25%
  234. Sodu wodorotlenek r-r mianowany 0,1 mol_l
  235. Sodu wodorotlenek r-r mianowany 0,5 mol_l
  236. Sodu wodorotlenek r-r mianowany 0,25 mol_l
  237. Sodu wodorowęglan czda
  238. sodu_siarczan_bezwodny
  239. Solny kwas r-r mianowany 0,1 mol_l
  240. Solny kwas r-r mianowany 0,5 mol_l
  241. Sorbowy kwas
  242. srebra azotan 0,1M roztwór
  243. srebra azotan odważka 0,1
  244. Stigmastane-3-β-ol
  245. Stigmasterol
  246. Sulfosalicylowy kwas 2 .hydrat CZDA
  247. Taninowy kwas
  248. Termamyl-α-amylaza
  249. Terpinene
  250. Tetrahydrofuran
  251. tiocyjanian amonu
  252. TMCS trimetylochlorsilan
  253. Trichlorooctowy kwas
  254. trisma base
  255. trizma maleate
  256. trolox
  257. trypsine type ix
  258. tween 20
  259. tween 40
  260. wanilina
  261. Wapnia chlorek 6 hydrat czda
  262. Wapnia chlorek bezwodny
  263. węgiel aktywny
  264. Witamina-E
  265. Wodoru nadtlenek 30%
  266. wskaznik Tashiro
  267. Żelaza (II) chlorek 4 hydrat
  268. żelaza (II) siarczan uwod
  269. żelaza(III) chlorek
  270. Żółć wołowa
  271. β-Laktoglobulina z mleka krowiego

 

 


Copyright © 2013 – Wydział Nauk o Żywności - *Zaloguj się* - Napisz do administratora stron -