Facebook
dawniej: Wydział Technologii Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

photo1 photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10


czwartek 11.05.2017
  1. agar agar
  2. Agar Oxford
  3. Agar Palcam
  4. Agar z ksylozą i lizyną (XLD)
  5. agar z zielenią, laktozą
  6. amonu_fosforan_I_zasadowy_bezwodny
  7. amonu_siarczan
  8. Baird-Parker
  9. bulion pół frazera
  10. bulion fraziera
  11. bulion wzbogacony
  12. Chapman
  13. Ehlich
  14. endo-less
  15. fiolet krystaliczny
  16. fraser podstawowe
  17. FRASER Supplement
  18. fuksyna
  19. Giolitty-cantoni
  20. h2o2
  21. Hektoen
  22. Kligler
  23. KOH
  24. Ksyloza
  25. kwas_siarkowy_10
  26. kwas_siarkowy_1mol_titr
  27. kwas_siarkowy_25
  28. kwas_solny_37
  29. Laktoza
  30. Mannitol
  31. McConkey
  32. Mocznik
  33. Odczynnik Ehrlich`a
  34. olejek imersyjny
  35. Osocze królicze
  36. oxford
  37. oxford suplement
  38. palcam
  39. PALCAM Supplement
  40. PARAFINA CIEKŁA
  41. Podłoże Baird-Parkera
  42. Podłoże Hektoena
  43. Podłoże Kliglera
  44. Podłoże z mocznikiem wg Christensena
  45. podłoże Chapmana
  46. potasu_jodek_0_05mol_titr
  47. potasu_jodek_25
  48. Pożywka Rappaport _ Vassiliadis (R-V)
  49. pół Frazer Supplement
  50. RAMNOZA
  51. Sacharoza
  52. sodu_tiosiarczan_0_1mol_titr_ciecz
  53. sodu_wodorotlenek_0_1mol
  54. sodu_wodorotlenek_1mol_titr
  55. Woda peptonowa z tryptofanem
  56. woda utleniona 3%
  57. wodorotlenek potasu
  58. XLD
  59. Zbuforowana woda peptonowa
  60. żółtko jaja z telurynem
  61. Chlorek sodu
  62. Furfural
  63. Jodan potasu
  64. Jodek potasu
  65. Kwas octowy
  66. kwas siarkowy 25%
  67. Kwas solny 0,1 M
  68. Manganian potasu
  69. Siarczan amonu
  70. Wodorotlenek sodu
  71. Agar bulionowy z laktozą i błękitem chińskim
  72. Agar glukozowo-ziemniaczany (PDA)
  73. Agar na brzeczce
  74. Azotan potasu
  75. Błękit metylenowy
  76. Cysteina
  77. Ekstrakt drożdżowy
  78. Galaktoza
  79. Glukoza
  80. Lakmus
  81. Maltoza
  82. Odczynnik Griessa
  83. Odczynnik Nesslera
  84. Parafina ciekła
  85. Płyn Lugola
  86. Podłoże Eijkmana
  87. Podłoże VL
  88. Podłoże z azydkiem sodowym i filetem krystalicznym
  89. Podłoże z żółci i zielenią brylantową
  90. Rafinoza
  91. Skrobia ziemniaczana
  92. YPG
  93. Żelatyna
  94. Anilina
  95. Fenoloftaleina-wsk.
  96. Odczynnik Schiffa
  97. Salicyladehyd
  98. Skrobia rozpuszczalna
  99. Safranina
  100. Zieleń malachitowa
  101. MMS
  102. Alinian sodu
  103. Chlorek wapnia
  104. Mleczan wapnia
  105. Odczynnik Fehlinga
  106. Siarczan miedzi
  107. Żelazocyjanek potasu

Copyright © 2013 – Wydział Nauk o Żywności - *Zaloguj się* - Napisz do administratora stron -