Facebook
dawniej: Wydział Technologii Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

photo1 photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10


czwartek 11.05.2017
1- Propanol
2- Propanol
4-dimetylo
aceton
alkohol_izoamylowy
azotan_srebra
chloroform
czerwien_metylowa
etanol_96
eter_naftowy_40_60
fuksyna zasadowa
kwas 2-tiobarbiturowy
kwas octowy lodowaty
Kwas siarkowy (VI) min. 95%
Kwas solny 35 – 38%
kwas_azotowy_0_1mol_titr
kwas_benzoesowy
kwas_borowy
kwas_cytrynowy_1h (1)
kwas_nadchlorowy
kwas_trichlorooctowy
kwaśny węglan sodu
magnezu_chlorek_6h
magnezu_siarczan_7h (1)
metanol
miedzi_siarczan bezw.
miedzi_siarczan_5h
Mleczan sodu
nadsiarczan potasu
Octan sodu bezw
potasu_chlorek
potasu_jodek
potasu_siarczan
potasu_weglan
potasu_wodorotlenek_0_1mol_titr
potasu_wodorotlenek
roztwór buforowy 4ph
roztwór buforowy 7pH
roztwór buforowy 9pH
skrobia rozpuszczalna
smar silikonowy
sodu fosforan 12h
sodu_chlorek
sodu_siarczan_bezwodny
sodu_siarczek_9h
sodu_tiosiarczan_0_1mol_titr
sodu_weglan kwaśny
sodu_weglan_bezwodny (1)
sodu_wodorotlenek_0_1mol_titr
sodu_wodorotlenek
wapnia_chlorek_bezwodny
wapnia_octan_1h
wapnia_weglan_bezwodny
zielen_bromokrezolowa
ziemia_okrzemkowa
żel krzemionkowy 60
MMS
Ajax płyn
Ludwik
Cif cream
Cilit
Cloramina
Kwas solny odważka anal. 0,1 mol
Piasek morski
Sanitinas

Copyright © 2013 – Wydział Nauk o Żywności - *Zaloguj się* - Napisz do administratora stron -