Adres dziekanatu
Wydział Technologii Żywności, SGGW w Warszawie
ul. Nowoursynowska 159c
Budynek 32
02-776 Warszawa
e-mail: dwtz@sggw.pl
Wydział Technologii Żywności mieści się na terenie nowej części kampusu SGGW,
w zielonym gmachu im. Prof. Eugeniusza Pijanowskiego (budynek nr 32)
Sekretariat
Agata Chrostowska
e-mail: dwtz@sggw.pl
pokój 52
tel. (0 22) 59 376 71
sprawy administracyjne Wydziału
prowadzenie korespondencji elektronicznej i tradycyjnej
prowadzenie spraw finansowych Wydziału
Pracownicy dziekanatu
lic. Magdalena Cegłowska
kierunek technologia żywności i żywienie człowieka: studia stacjonarne I st.
pokój 51, parter
tel. (0 22) 59 37 509 magdalena_ceglowska@sggw.edu.pl
godziny przyjęć studentów: poniedziałek, środa, piątek 8:30-12:30; czwartek 12.00-15.00
we wtorki dziekanat jest nieczynny
Alina Wolny
kierunek bezpieczeństwo żywności: studia stacjonarne I st.
kierunek technologia żywności i żywienie człowieka: studia stacjonarne II st.
pokój 51, parter
tel. (0 22) 59 37 508 alina_wolny@sggw.edu.pl
godziny przyjęć studentów: poniedziałek, środa, piątek 8:30-12:30; czwartek 12.00-15.00
we wtorki dziekanat jest nieczynny
Grażyna Pierz
kierunek towaroznawstwo (towaroznawstwo w biogospodarce): studia stacjonarne I st.
kierunek technologia żywności i żywienie człowieka: studia niestacjonarne I i II st.
pokój 018, przyziemie
tel. (0 22) 59 37 507 grazyna_pierz@sggw.edu.pl
godziny przyjęć studentów: poniedziałek, środa 9:00-12:00; wtorek 14:00-16:00; piątek 9:00-11:00, 13:00-15:00
w czwartki dziekanat jest nieczynny