Wydział Nauk o Żywności SGGW w Warszawie
Koło Naukowe Technologów Żywności
Samorząd Studentów Wydziału Nauk o Żywności
mają zaszczyt zaprosić na uroczystą inaugurację
I Ogólnopolskiego Spotkania Młodych Technologów Żywności
“Rola technologa we współczesnym przemyśle”
które odbędzie się w piątek 18 listopada 2011 r.
o godz. 14.30 w auli I, bud. 32
Program uroczystości:
* otwarcie spotkania przez Organizatorów
* wystapienie przedstawiciela władz rektorskich
* wystąpienie przedstawiciela władz Wydziału Nauk o Żywności
* dyskusja przedstawicieli przemysłu spożywczego prowadzona przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców
Ogólnopolskie Spotkanie Młodych Technologów Żywności odbędzie się w dniach
18-20 listopada 2011 r. na terenie Wydziału Nauk o Żywności
Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Celem Spotkania jest wymiana poglądów na temat osiągnięć naukowych dotyczących działalności Kół Naukowych zajmujących się tematyką technologii żywności oraz Samorządów Studenckich wydziałów technologii żywności i pokrewnych. Projekt odbywający się pod tytułem: “Rola technologa we współczesnym przemyśle” ma na celu przybliżenie studentom zagadnień związanych ze współczesnym przemysłem i obowiązków technologa w nowoczesnym zakładzie spożywczym poprzez wymianę doświadczeń z przedstawicielami branży spożywczej.