• KANDYDAT
    • Kierunek – Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
    • Kierunek – Bezpieczeństwo Żywności
    • Kierunek – Towaroznawstwo w Biogospodarce
    • Co Nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Studia Doktoranckie
    • Rekrutacja
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Stypendia
      • Wzory podań
      • Dokumenty do pobrania
      • Samorząd
      • Koła naukowe
        • Koło Naukowe Technologów Żywności
        • Koło Naukowe Zielona Chemia
        • Koło Zarządzania Jakością
    • Studia Doktoranckie
    • Praktyki studenckie
    • Prace dyplomowe – wymagania
    • Erasmus
    • Regulamin studiów
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
  • ABSOLWENT
    • Biuro Karier
    • Studia Doktoranckie
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Kontakt
  • PRACOWNIK
    • Webmail
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • WSPÓŁPRACA
    • Współpraca z przemysłem
  • WYDZIAŁ
    • Historia
    • Władze
    • Dziekanat
    • Rada Wydziału
    • Komisje Dziekańskie
    • Pełnomocnicy Dziekana
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności
        • Zakład Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
        • Zakład Biotechnologii Mleka
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
      • Katedra Chemii
        • Zakład Chemii Ogólnej i Chemii Fizycznej
        • Zakład Chemii Organicznej i Chemii Żywności
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Owoców i Warzyw
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Zbóż
    • Jakość kształcenia
    • Zamówienia publiczne
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
  • KANDYDAT
    • Kierunek – Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
    • Kierunek – Bezpieczeństwo Żywności
    • Kierunek – Towaroznawstwo w Biogospodarce
    • Co Nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Studia Doktoranckie
    • Rekrutacja
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Stypendia
      • Wzory podań
      • Dokumenty do pobrania
      • Samorząd
      • Koła naukowe
        • Koło Naukowe Technologów Żywności
        • Koło Naukowe Zielona Chemia
        • Koło Zarządzania Jakością
    • Studia Doktoranckie
    • Praktyki studenckie
    • Prace dyplomowe – wymagania
    • Erasmus
    • Regulamin studiów
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
  • ABSOLWENT
    • Biuro Karier
    • Studia Doktoranckie
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Kontakt
  • PRACOWNIK
    • Webmail
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • WSPÓŁPRACA
    • Współpraca z przemysłem
  • WYDZIAŁ
    • Historia
    • Władze
    • Dziekanat
    • Rada Wydziału
    • Komisje Dziekańskie
    • Pełnomocnicy Dziekana
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności
        • Zakład Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
        • Zakład Biotechnologii Mleka
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
      • Katedra Chemii
        • Zakład Chemii Ogólnej i Chemii Fizycznej
        • Zakład Chemii Organicznej i Chemii Żywności
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Owoców i Warzyw
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Zbóż
    • Jakość kształcenia
    • Zamówienia publiczne
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
  • KANDYDAT
    • Kierunek – Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
    • Kierunek – Bezpieczeństwo Żywności
    • Kierunek – Towaroznawstwo w Biogospodarce
    • Co Nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Studia Doktoranckie
    • Rekrutacja
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Stypendia
      • Wzory podań
      • Dokumenty do pobrania
      • Samorząd
      • Koła naukowe
        • Koło Naukowe Technologów Żywności
        • Koło Naukowe Zielona Chemia
        • Koło Zarządzania Jakością
    • Studia Doktoranckie
    • Praktyki studenckie
    • Prace dyplomowe – wymagania
    • Erasmus
    • Regulamin studiów
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
  • ABSOLWENT
    • Biuro Karier
    • Studia Doktoranckie
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Kontakt
  • PRACOWNIK
    • Webmail
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • WSPÓŁPRACA
    • Współpraca z przemysłem
  • WYDZIAŁ
    • Historia
    • Władze
    • Dziekanat
    • Rada Wydziału
    • Komisje Dziekańskie
    • Pełnomocnicy Dziekana
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności
        • Zakład Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
        • Zakład Biotechnologii Mleka
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
      • Katedra Chemii
        • Zakład Chemii Ogólnej i Chemii Fizycznej
        • Zakład Chemii Organicznej i Chemii Żywności
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Owoców i Warzyw
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Zbóż
    • Jakość kształcenia
    • Zamówienia publiczne
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych

dawniej: Wydział Technologii Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

Organizacja roku akademickiego 2018/19 na Wydziale Nauk o Żywności

23-08-2018

Organizacja roku akademickiego 2018/19 na Wydziale Nauk o Żywności – Załącznik nr 1 do uchwały Rady Wydziału nr 29-2017/18 z dnia 22.06.2018 r.

  • Nauka
    • Postępowania habilitacyjne
    • Przewody doktorskie
    • Projekty badawcze
    • Publikacje
    • Tytuły profesora
  • Pracownik
    • Webmail
    • Pracownicy
    • Pliki do pobrania
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • EHMS

© 2019 SGGW - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie - Wszystkie prawa zastrzeżone.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron SGGW, wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej oraz uzyskać wiedzę jak zarządzać ustawieniami dotyczącymi ciasteczek sprawdź naszą politykę cookies.Polityka Cookies