Kierunek technologia żywności i żywienie człowieka
Studia stacjonarne
I stopnia – inżynierskie: I rok , II rok , III rok*
* aktualizacja 26.02.2015
II stopnia – magisterskie: I rok Biotechnologia*, I rok Inżynieria* , I rok Technologia*, II rok*
* aktualizacja 03.03.2015
Fakultety (dla I roku studiów magisterskich) rozpoczynają się od 3 marca.
Studia niestacjonarne tryb zaoczny
I stopnia – inżynierskie: I rok* , II rok*, III rok*, IV rok*
* aktualizacja 19.02.2015
* aktualizacja 24.02.2015
* aktualizacja 05.03.2015
II stopnia – magisterskie: I rok*
* UWAGA studenci I roku studiów II stopnia tryb zaoczny, grupa S2:
Zajęcia ze współczesnych trendów w nauce o żywności i żywieniu – biotechnologia przez zjazd 1,2 i 3 (sobota 10-13 i 13-16) będą odbywały się w budynku 34 w sali 3/7.
Kierunek towaroznawstwo
I stopnia – inżynierskie: I rok* , II rok* , III rok*
* aktualizacja 23.02.2015
Materiałoznawstwo -harmonogram
II stopnia – magisterskie: I rok*
* aktualizacja 25.02.2015
Kierunek bezpieczeństwo żywności
I stopnia – inżynierskie: I rok, II rok*, III rok*
* aktualizacja 24.02.2015
* aktualizacja 25.02.2015