Technologia żywności i żywienie człowieka |
|
Studia stacjonarne | |
I stopnia – inżynierskie | I rok , II rok, III rok |
Harmonogramy zajęć | I rok: Podstawy żywienia człowieka, II rok: Analiza żywności |
II stopnia – magisterskie | I rok, II rok I rok 9-15 tydzień: KIZOP, KMBOZ, KTZ |
Harmonogramy zajęć | I rok: Harmonogram ćwiczeń Współczesne trendy w biotechnologii i analityce, Współczesne trendy w biotechnologii i analityce (Zakład Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności) |
Studia niestacjonarne tryb zaoczny | |
I stopnia – inżynierskie | I rok, II rok, III rok , IV rok |
Harmonogramy zajęć | II rok: OTŻ, Analiza żywności |
II stopnia – magisterskie | I rok |
Harmonogramy zajęć | Współczesne trendy – produkty roślinne |
Towaroznawstwo |
|
I stopnia – inżynierskie | I rok, II rok, III rok |
Harmonogramy zajęć | I rok: Materiałoznawstwo i inżynieria materiałowa |
II stopnia – magisterskie | I rok*, II rok |
Harmonogramy zajęć | *Fakultet I rok |
Bezpieczeństwo żywności |
|
I stopnia – inżynierskie | I rok , II rok, III rok |
Harmonogramy zajęć | I rok: OTŻ; Ochrona zdrowia publicznego, III rok: Zagrożenia biologiczne w żywności |