Technologia żywności i żywienie człowieka |
|
Studia stacjonarne | |
I stopnia – inżynierskie | I rok*, II rok**, III rok *aktualizacja 19.02.2018 **aktualizacja 19.02.2018 I rok – plan od 08.03.2018II rok*** – plan od 08.03.2018***aktualizacja 12.03.2018 |
Harmonogramy zajęć | Analiza żywności – II r. (aktualizacja 07.03.2018) |
II stopnia – magisterskie | I rok **(1-8 tydzień semestru),
**aktualizacja 19.02.2018 9-15 tydzień: Biotechnologia, Mikrobiologia i Ocena Żywności*** ***aktualizacja 09.05.2018 *aktualizacja 26.04.2018 |
Harmonogramy zajęć | Współczesne trendy w biotechnologii i analityce ZBiMŻ* – I rok
*aktualizacja 20.02.2018 |
Studia niestacjonarne tryb zaoczny | |
I stopnia – inżynierskie | I rok*, II rok, III rok, IV rok *aktualizacja 02.03.2018 |
Harmonogramy zajęć | Analiza żywności – II r. Ogólna technologia żywności – II r.
Technologia mięsa – III r. |
II stopnia – magisterskie | I rok spec. Technologia żywności**, Inżynieria Żywności*
*aktualizacja 20.02.2018 **aktualizacja 19.02.2018 |
Harmonogramy zajęć | |
Towaroznawstwo |
|
I stopnia – inżynierskie | I rok**, II rok***, III rok*
*aktualizacja 19.02.2018 **aktualizacja 05.03.2018 ***aktualizacja 20.02.2018 |
Harmonogramy zajęć | |
Bezpieczeństwo żywności |
|
I stopnia – inżynierskie | I rok***, II rok**, III rok*
*aktualizacja 10.04.2018 r. **aktualizacja 10.04.2018 ***aktualizacja 20.02.2018 |
Harmonogramy zajęć | Zagrożenia biologiczne w żywności ZBiMŻ – III r.
Ogólna technologia żywności – I r. Zagrożenia chemiczne i fizyczne żywności – III r. Regulamin ćwiczeń – Zagrożenia chemiczne i fizyczne żywności |