Kierunek technologia żywności i żywienie człowieka
Studia stacjonarne
I stopnia – inżynierskie: I rok , II rok, III rok*, IV rok Technologia , IV rok Biotechnologia, IV rok Inżynieria
*Harmonogram i Regulamin ćwiczeń z KTŻ
II stopnia – magisterskie: I rok Biotechnologia , I rok Inżynieria , I rok Technologia
Studia niestacjonarne tryb zaoczny
I stopnia – inżynierskie: I rok , II rok , III rok* , IV rok
* Harmonogram i Regulamin ćwiczeń z KTŻ
II stopnia – magisterskie: I rok ***, II rok
*Harmonogram: Współczesne trendy-produkty zwierzęce dla grup S1,S2,S3
* Harmonogram: Współczesne trendy-inżynieria dla grup S2, S3, S4
*Harmonogram: Współczesne trendy – biotechnologia dla grup S1, S4
Kierunek towaroznawstwo
I stopnia – inżynierskie: I rok , II rok , III rok , IV rok
II stopnia – magisterskie: I rok
Kierunek bezpieczeństwo żywności
I stopnia – inżynierskie: I rok, II rok