Kierunek technologia żywności i żywienie człowieka
Studia stacjonarne
I stopnia – inżynierskie: I rok , II rok, III rok , IV rok Technologia, IV rok Biotechnologia, IV rok Inżynieria
II rok – harmonogram ćwiczeń z OTŻ, harmonogram ćwiczeń z Chemii żywności
II stopnia – magisterskie: I rok Biotechnologia, I rok Inżynieria , I rok Technologia
harmonogram zajęć – Współczesne trendy – p. roślinne
harmonogram zajęć – Współczesne trendy-biotechnologia dla spec. biotechnologia
Studia niestacjonarne tryb zaoczny
I stopnia – inżynierskie: I rok, II rok, III rok , IV rok
II stopnia – magisterskie: I rok , II rok
harmonogram zajęć – Enzymologia: wykłady, ćwiczenia
harmonogram zajęć – Współczesne trendy – p. zwierzęce
harmonogram zajęć – Współczesne trendy – inżynieria dla grup S2 i S3
harmonogram zajęć – Współczesne trendy – Ocena Jakości Żywności gr. S2, Technologia żywności gr. S3
harmonogram ćwiczeń – Współczesne trendy – biotechnologia dla spec. biotechnologia
Kierunek towaroznawstwo
I stopnia – inżynierskie: I rok , II rok, III rok, IV rok
II rok – harmonogram ćwiczeń z OTŻ
Kierunek bezpieczeństwo żywności
I stopnia – inżynierskie: I rok , II rok, III rok
II rok – harmonogram ćwiczeń z OTŻ