Technologia żywności i żywienie człowieka |
|
Studia stacjonarne | |
I stopnia – inżynierskie | I rok*, II rok, III rok, IV rok *UWAGA I ROK: grupy 1,2,3,4,11 i 12 ćwiczenia z Ekonomii zaczynają się od 13.10.2016 |
Harmonogramy zajęć | OTŻ-Regulamin, OTŻ-Harmonogram, |
II stopnia – magisterskie | I rok Biotechnologia, I rok Inżynieria, I rok Technologia *aktualizacja 05.10.2016 |
Harmonogramy zajęć | |
Studia niestacjonarne tryb zaoczny | |
I stopnia – inżynierskie | I rok, II rok, III rok , IV rok grupy: 1a,1b,1c i 1d to różnice programowe |
Harmonogramy zajęć | Techn. Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych |
II stopnia – magisterskie | I rok , II rok |
Harmonogramy zajęć | |
Towaroznawstwo |
|
I stopnia – inżynierskie | I rok , II rok, III rok*, IV rok *Wykłady z Przechowalnictwa zaczynają się od 13.10.2016 |
Harmonogramy zajęć | OTŻ-Regulamin, Towaroznawstwo przemysłowe II rok, Towaroznawstwo przemysłowe IV rok, |
II stopnia – magisterskie | I rok |
Harmonogramy zajęć | OTŻ |
Bezpieczeństwo żywności |
|
I stopnia – inżynierskie | I rok, II rok, III rok, IV rok |
Harmonogramy zajęć |