Plany zajęć – semestr zimowy 2017/2018

Technologia żywności i żywienie człowieka

Studia stacjonarne
I stopnia – inżynierskie I rok*, II rok**, III rok, IV rok

*aktualizacja 09.10.2017

**grupa warunkowa z chemii

Harmonogramy zajęć  Technologia mleka: Harmonogram ćwiczeń i Regulamin Ogólna technologia żywności (OTŻ ważne)

OTŻ informacja,

Właściwości fizyczne produktów spożywczych

II stopnia – magisterskie I rok Biotechnologia, I rok Inżynieria

I rok Technologia

Harmonogramy zajęć
Studia niestacjonarne tryb zaoczny
I stopnia – inżynierskie I rokII rokIII rok, IV rok
Harmonogramy zajęć Podstawy technologii gastronomicznej

Właściwości fizyczne produktów spożywczych

Technologia tłuszczów i koncentratów spożywczych

Technologia mleka: Harmonogram ćwiczeń i Regulamin

II stopnia – magisterskie I rokII rok
Harmonogramy zajęć

Towaroznawstwo

I stopnia – inżynierskie I rok, II rok, III rokIV rok
Harmonogramy zajęć Ogólna technologia żywności  (OTŻ ważne)

Towaroznawstwo przemysłowe

Bezpieczeństwo żywności

 I stopnia – inżynierskie I rok, II rok**, III rokIV rok

**grupa warunkowa z chemii

Harmonogramy zajęć