Technologia żywności i żywienie człowieka |
|
Studia stacjonarne | |
I stopnia – inżynierskie | I rok*, II rok**, III rok, IV rok
*aktualizacja 09.10.2017 **grupa warunkowa z chemii |
Harmonogramy zajęć | Technologia mleka: Harmonogram ćwiczeń i Regulamin Ogólna technologia żywności (OTŻ ważne) |
II stopnia – magisterskie | I rok Biotechnologia, I rok Inżynieria, |
Harmonogramy zajęć | |
Studia niestacjonarne tryb zaoczny | |
I stopnia – inżynierskie | I rok, II rok, III rok, IV rok |
Harmonogramy zajęć | Podstawy technologii gastronomicznej
Właściwości fizyczne produktów spożywczych Technologia tłuszczów i koncentratów spożywczych Technologia mleka: Harmonogram ćwiczeń i Regulamin |
II stopnia – magisterskie | I rok, II rok |
Harmonogramy zajęć | |
Towaroznawstwo |
|
I stopnia – inżynierskie | I rok, II rok, III rok, IV rok |
Harmonogramy zajęć | Ogólna technologia żywności (OTŻ ważne) |
Bezpieczeństwo żywności |
|
I stopnia – inżynierskie | I rok, II rok**, III rok, IV rok
**grupa warunkowa z chemii |
Harmonogramy zajęć |