Kierunek technologia żywności i żywienie człowieka
Studia stacjonarne
I stopnia – inżynierskie: I rok , II rok, III rok, IV rok Biotechnologia, IV rok Inżynieria, IV rok Technologia
II stopnia – magisterskie: I rok Biotechnologia*, I rok Inżynieria*, I rok Technologia
Studia niestacjonarne tryb zaoczny
I stopnia – inżynierskie: I rok*, II rok, III rok, IV rok
II stopnia – magisterskie: I rok *, II rok,
*harmonogram zajęć z przedmiotu Enzymologia I rok
Uwaga rok: II, IV i II mgr!
W dniu 6.01.2013 nie ma zajęć. Zajęcia będą odrabiane w dniu 03.02.2013.
Kierunek towaroznawstwo
I stopnia – inżynierskie: I rok , II rok , III rok * , IV rok
II stopnia – magisterskie: I rok
* uwaga III rok
Przechowalnictwo: wykład bud. 35 s. 219, ćwiczenia bud. 35 s. 125
Kierunek bezpieczeństwo żywności
I stopnia – inżynierskie: I rok
Uwaga zmiany w planie – nowe terminy ćwiczeń z biologii!!!
Wykłady i ćwiczenia z chemii rozpoczną się od 15.10.2012