Dr hab. Lidia Stasiak-Różańska
Koordynator ds. Promocji Wydziału
Dane kontaktowe: lidia_stasiak@sggw.pl
Tel: 22 5937539
Pokój 034 (przyziemie), budynek 32
Zakres działań:
-
- współpraca w organizowaniu wydarzeń promujących Wydział Technologii Żywności (Dni Otwarte SGGW, Festiwal Nauki, Piknik Naukowy, Food Expo, inne);
- organizowanie i koordynowanie wizyt uczniów szkół podstawowych i ponadpodstawowych na Wydziale;
- współorganizowanie wizyt pracowników Wydziału w szkołach podstawowych oraz średnich;
- koordynowanie programów edukacyjnych, prowadzonych na Wydziale i dedykowanych uczniom szkół średnich;
- współpraca z nauczycielami ze szkół średnich w zakresie organizowania m.in. warsztatów, pokazów, seminariów i wykładów dla uczniów.
ZAPRASZAMY MATURZYSTÓW DO ODWIEDZENIA
WYDZIAŁU TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
I PRZEKONANIA SIĘ DLACZEGO WARTO U NAS STUDIOWAĆ
Zachęcamy wszystkich uczniów szkół średnich oraz ich nauczycieli do wizyty na naszym Wydziale. Pokażemy Państwu nasze pracownie, laboratoria, sale wykładowe, przedstawimy szczegółową ofertę dydaktyczną, opowiemy dlaczego oferowane przez nas kierunki studiów są wyjątkowe i doceniane. Podczas spotkania podpowiemy co należy zrobić aby zostać studentem naszego Wydziału, jakie są możliwości dofinansowania studiowania, przedstawimy oferty wyjazdów zagranicznych, praktyk, staży. Opowiemy gdzie absolwenci naszego Wydziału mogą znaleźć pracę.
Zachęcamy do kontaktu, chętnie odpowiemy na pytania i pomożemy zorganizować wizytę na naszym Wydziale.
Specjalnie dla uczniów zainteresowanych naukami przyrodniczymi SGGW otwiera swoje laboratoria i zaprasza do wspólnych eksperymentów przeprowadzanych pod okiem doświadczonych naukowców i dydaktyków. Wydział Technologii Żywności oferuje wiele ekscytujących spotkań z nauką, klik:
https://www.sggw.pl/dla-kandydatow/otwarte-laboratoria
Szczegóły rekrutacji, klik: