Studia trwać będą od 01.10.2011 roku do 30.09.2015 roku
- Dziedzina: : nauki rolnicze,
- Dyscyplina: technologia żywności i żywienia.
Osoby zainteresowane podjęciem studiów proszone są o składanie do dnia 23 września 2011 roku w pokoju 1037 w Katedrze Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności SGGW w Warszawie ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa następujących dokumentów:
|
O przyjęcie na studia mogą ubiegać się absolwenci, którzy ukończyli studia dzienne magisterskie z zakresu: technologii żywności i żywienia, biotechnologii, chemii, inżynierii chemicznej, organizacji produkcji, towaroznawstwa i kierunków pokrewnych.
Dodatkowych informacji udziela Kierownik Studium dr hab. Małgorzata Gniewosz, prof. SGGW Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności Wydziału Nauk o Żywności SGGW, ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa, pokój 1037, tel. 5937650, e-mail: malgorzata_gniewosz@sggw.pl.