Zakończył się II Konkurs Studenckich Projektów Naukowych, organizowany przez Komisję ds. Dydaktyki Samorządu Studentów SGGW. Głównym jego założeniem jest dofinansowywanie projektów, powstających z inicjatywy studentów działających w Kołach Naukowych SGGW. Studenci w ramach Kół Naukowych przygotowywali projekty przedsięwzięć, których realizacji chcieliby się podjąć. Nasze Koło Naukowe z projektem “Organizacji Ogólnopolskiego Spotkanie Młodych Technologów Żywności” autorstwa Piotra Fąfary i Ewy Gil w konkursie zajęło 2 miejsce z kwotą dofinansowania 3000zł, a projekt autorstwa Maksymiliana Jaworowskiego pt. „Badanie właściwości fizyko-chemicznych, mikrobiologicznych oraz ocena konsumencka przekąsek mięsnych typu „jerky” z mięsa wołowego i drobiowego suszonego liofilizacyjnie oraz techniką mikrofalowo-konwekcyjną” zajął 3 miejsce z kwotą dofinansowania 2000zł.