Wykaz nazwisk osób z Wydziału Nauk o Żywności SGGW,
które w 2015 roku złożyły wniosek na realizację zadania badawczego w ramach wewnętrznego trybu konkursowego dla młodego pracownika nauki/uczestnika studiów doktoranckich
- Anna Brynda-Kopytowska– doktorantka – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
- Marta Chmiel–pracownik– Katedra Technologii Żywności
- Dorota Derewiaka– pracownik – Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności
- Agata Fabiszewska – pracownik – Katedra Chemii
- Rita Głowacka – doktorantka – Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności
- Justyna Kadzińska– doktorantka – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
- Anna Kot– doktorantka – Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności
- Karolina Kraśniewska– pracownik – Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności
- Jolanta Krzyczkowska – pracownik – Katedra Chemii
- Agnieszka Kurcz– doktorantka – Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności
- Joanna Miazek– doktorantka – Katedra Technologii Żywności
- Sylwia Onacik-Gur– doktorantka – Katedra Technologii Żywności
- Edyta Popis– doktorantka – Katedra Technologii Żywności
- Agnieszka Rękas– doktorantka – Katedra Technologii Żywności
- Daria Romankiewicz– doktorantka – Katedra Technologii Żywności
- Anna Soczewka– doktorantka – Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności
- Karolina Szulc– pracownik – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
- Magdalena Śledź– doktorantka – Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
- Magdalena Zychnowska– doktorantka – Katedra Technologii Żywności