Zaliczanie studenckich praktyk zawodowych

Zaliczanie studenckich praktyk zawodowych odbywa się na zasadach określonych w Regulaminie studenckich praktyk zawodowych Wydziału Nauk o Żywności (§ 12 Regulaminu). Tryb postępowania przy zaliczaniu praktyk określa Instrukcja organizacji i zaliczania studenckich praktyk zawodowych na Wydziale Nauk o Żywności (punkty 10-13).

Dokumenty będące podstawą do zaliczenia studenckiej praktyki zawodowej oraz sprawozdania z praktyk przyjmowane będą przez wskazanych nauczycieli akademickich we wrześniu, w każdy wtorek, środę i czwartek, w godzinach 10-12. W przypadku braku możliwości złożenia dokumentów w tym terminie należy skontaktować się z odpowiednim nauczycielem akademickim drogą e-mailową (konstrukcja adresu: imię_nazwisko@sggw.pl) celem ustalenia indywidualnego terminu przekazania dokumentów będących podstawą zaliczenia praktyki. Studenci studiów niestacjonarnych, kierunku technologia żywności i żywienie człowieka mogą zostawiać komplet dokumentów i sprawozdania w dziekanacie (w dniach /godzinach pracy dziekanatu) z prośbą o przekazanie odpowiedniemu nauczycielowi akademickiemu.

Wszyscy studenci proszeni są o wpisanie na pierwszej stronie Dziennika praktyk swojego kontaktowego adresu e-mailowego!

Proszę o zwrócenie szczególnej uwagi na poziom merytoryczny przygotowywanych sprawozdań z praktyk / sprawozdań z pobytu w zakładzie pracy.

Uwaga! Ostateczny termin uzyskania zaliczenia praktyk upływa 25.09.2014,

dlatego proszę o odpowiednio wcześniejsze składanie dokumentów, tak aby dać czas nauczycielom akademickim na sprawdzenie dokumentów i sprawozdań, i ewentualne skontaktowanie się ze studentem – w przypadku konieczności uzupełnienia dokumentów i/lub poprawienia sprawozdania.

Pełnomocnik Dziekana ds. Praktyk

dr inż. Tomasz Florowski

Załącznik:

Lista nauczycieli akademickich upoważnionych do zaliczania studenckich praktyk zawodowych w roku akademickim 2013/2014