Zaliczanie studenckich praktyk zawodowych odbywa się na zasadach określonych w Regulaminie studenckich praktyk zawodowych Wydziału Nauk o Żywności (§ 12 Regulaminu). Tryb postępowania przy zaliczaniu praktyk określa Instrukcja organizacji i zaliczania studenckich praktyk zawodowych na Wydziale Nauk o Żywności (punkty 10-13).
Dokumenty będące podstawą do zaliczenia studenckiej praktyki zawodowej oraz sprawozdania z praktyk przyjmowane będą przez wskazanych nauczycieli akademickich we wrześniu (zgodnie z wykazem), we wtorki, środy i czwartki, w godzinach 10-12. W przypadku braku możliwości złożenia dokumentów w tym terminie należy skontaktować się z odpowiednim nauczycielem akademickim drogą e-mailową (konstrukcja adresu: imię_nazwisko@sggw.pl) celem ustalenia indywidualnego terminu przekazania dokumentów będących podstawą zaliczenia praktyki. Studenci studiów niestacjonarnych mogą zostawiać komplet dokumentów i sprawozdania w dziekanacie (w dniach/godzinach pracy dziekanatu) z prośbą o przekazanie odpowiedniemu nauczycielowi akademickiemu.
Wszyscy studenci proszeni są o wpisanie na pierwszej stronie Dziennika praktyk swojego kontaktowego adresu e-mailowego!
Uwaga! Ostateczny termin uzyskania zaliczenia praktyk upływa 24.09.2015,
dlatego proszę o odpowiednio wcześniejsze składanie dokumentów, tak aby dać czas nauczycielom akademickim na sprawdzenie dokumentów i sprawozdań, i ewentualne skontaktowanie się ze studentem – w przypadku konieczności uzupełnienia dokumentów i/lub poprawienia sprawozdania.
Pełnomocnik Dziekana ds. Praktyk
dr inż. Tomasz Florowski
UWAGA: sprawozdania do dr inż. Anny Kamińskiej-Dwórznickiej i dr inż. Katarzyny Samborskiej można składać do 21.09 br (poniedziałek).