Facebook
dawniej: Wydział Technologii Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

photo1 photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10


Aktualnie otwarte studia doktoranckie na Wydziale Nauk o Żywności

sobota 20.10.2012

Aktualnie są otwarte na Wydziale Nauk o Żywności następujące studia doktoranckie:

  • „Technologia żywności, biotechnologia żywności, chemia żywności, inżynieria żywności i ocena jakości żywności” – czas trwania studiów od 01.10.2010 r. do 30.09.2014 r. oraz od 01.10.2011 r. do 30.09.2015 r.
    kierownik: prof. dr hab. Małgorzata Gniewosz; telefon: (22) 59 37 650; e-mail: malgorzata_gniewosz@sggw.pl
  • „Technologia żywności i żywienia” –  czas trwania od 01.10.2012 r. do 30.09.2016 r.
    kierownik: dr hab. Ewa Domian, prof.; telefon (22) 59 37 578; e-mail: ewa_domian@sggw.pl

Copyright © 2013 – Wydział Nauk o Żywności - *Zaloguj się* - Napisz do administratora stron -