Facebook
dawniej: Wydział Technologii Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

photo1 photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10


wtorek 9.05.2017

 

  1. 2- Propanol
  2. 2(3)-tert-Butylo-4-hydroksyanizol
  3. 2,2-Diphenyl-1-picrylhydrazyl
  4. 2,6-Di-tert-butylo-4-metylofenol
  5. aceton
  6. acetonitryl
  7. alaniny siarczan
  8. boraks_10h
  9. chloroform
  10. cykloheksan
  11. cynku_siarczan_7h (1)
  12. etanol_96
  13. eter tert-Butylowo-metylowy
  14. eter_dietylowy
  15. eter_naftowy_40_60
  16. EtOHacetonówka
  17. etylu octan
  18. fenoloftaleina_2
  19. formaldehyd
  20. fuksyna zasadowa
  21. gliceryna bezwodna
  22. glinu_tlenek_prazony
  23. Heksan – frakcja z nafty
  24. Izooktan
  25. kobaltu_siarczan_7h
  26. Krzemu tlenek
  27. kw etylenodiamino…sól Na-Ca 2hydr
  28. Kwas 2,2′-azyno-bis(3-etylobenzotiazolino-6-
  29. Kwas (±)-6-hydroksy-2,5,7,8-tetrametylochromano-
  30. kwas ferulowy
  31. kwas octowy lodowaty
  32. Kwas siarkowy (VI) min. 95%
  33. Kwas solny 35 – 38%
  34. kwas_azotowy_0_1mol_titr
  35. kwas_benzoesowy
  36. kwas_borowy
  37. kwas_cytrynowy_1h (1)
  38. kwas_solny_0_1mol_titr
  39. kwaśny węglan sodu
  40. magnezu_azotan_6h
  41. magnezu_chlorek_6h
  42. magnezu_siarczan_7h (1)
  43. magnezu_tlenek
  44. metanol
  45. miedzi_siarczan_5h
  46. nadsiarczan potasu
  47. n-heksan
  48. Niklu (II) siarczan 6 . hydrat
  49. odczynnik_folin_ciolteua
  50. odczynnik_wijsa
  51. p-Anizydyna
  52. piasek morski
  53. Poly(propylene glycol)Mn2000
  54. poly(propylene glycol)Mn 725
  55. Potasu heksacyjanożelazian (II) 3 . hydrat
  56. potasu_chlorek
  57. potasu_heksacyjanozelazian_III
  58. potasu_jodek
  59. potasu_siarczan
  60. potasu_sodu_winian_4h
  61. potasu_weglan
  62. potasu_wodorotlenek
  63. potasu_wodorotlenek_0_1mol_titr
  64. roztwór buforowy 4pH
  65. roztwór buforowy 7pH
  66. roztwór buforowy 9pH
  67. skrobia rozpuszczalna
  68. smar silikonowy
  69. sodu fosforan 12h
  70. sodu_chlorek
  71. sodu_siarczan_bezwodny
  72. sodu_siarczek_9
  73. hsodu_tiosiarczan_0_1mol_titr_stala
  74. sodu_weglan kwaśny
  75. sodu_weglan_bezwodny (1)
  76. sodu_wodorotlenek
  77. sodu_wodorotlenek_0_1mol_titr
  78. toluen
  79. wapnia_chlorek_bezwodny
  80. wapnia_octan_1h
  81. wapnia_weglan_bezwodny
  82. wegla_czterochlorek
  83. ziemia_okrzemkowa
  84. żel krzemionkowy 60

Copyright © 2013 – Wydział Nauk o Żywności - *Zaloguj się* - Napisz do administratora stron -