• KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne

dawniej: Wydział Nauk o Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

Informacja dla studentów I roku II stopnia (TŻiŻCz)

11-03-2015

Zajęcia z fakultetu “Nutritional and technological properties of fats and oils” dla studentów, którzy wybrali ten przedmiot odbywają się dwa razy w tygodniu: w poniedziałki w godzinach 17-19 oraz we wtorki w godzinach 18-20, w sali 6. Pierwsze zajęcia w poniedziałek, 16 marca.

III edycja Programu Stażowego SNRP – Student Na Rynku Pracy

10-03-2015

  Studenci i Absolwenci! 6 marca startuje VIII edycja Programu Stażowego SNRP – Student Na Rynku Pracy organizowana przez Fundację Rozwoju Talentów. Czy wiecie, że ponad 70 % naszych stażystów zostaje zatrudnionych w firmach, w których odbywali staż? Dołączcie do tego grona! Już 6

Turecki program stypendialny dla studentów I i II stopnia

05-03-2015

Zapraszamy studentów studiów I i II stopnia do zapoznania się z ofertą stypendialną umożliwiającą studiowanie w Turcji. Termin zgłoszeń do 31 marca br. Pobierz załącznik

Szkoła letnia na Tajwanie – NABÓR DO NATIONAL CHUNG HSING UNIVERSITY

05-03-2015

Biuro Współpracy Międzynarodowej zaprasza do wzięcia udziału w szkole letniej organizowanej na Tajwanie przez cztery uczelnie: National Sun Yat-sen University, National Cheng Kung University, National Chung Cheng University oraz National Chung Hsing University. Tematyka szkoły letniej w NCHU: Food, Culture and Marketing.    

Szkoła letnia “Safety in the Food Chain”, Praga

04-03-2015

W dniach 19 lipca – 1 sierpnia br w Pradze odbędzie się szkoła letnia “Safety in the Food Chain”. Termin zgłoszeń do 31 marca br. Szczegółowe informacje

Wręczenie dyplomów absolwentom rocznika 2013/2014

03-03-2015

Dziekan i Rada Wydziału Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego mają zaszczyt zaprosić na uroczyste wręczenie dyplomów magistra inżyniera studiów II stopnia – stacjonarnych i niestacjonarnych inżyniera studiów I stopnia – niestacjonarnych absolwentom rocznika 2013/2014, które odbędzie się w sobotę, 21 marca 2015

ERASMUS MUNDUS, Projekt IAMONET-RU etap 5 – OSTATNI NABÓR

25-02-2015

Biuro Współpracy Międzynarodowej informuje, że III (ostatni) nabór dla kandydatów z UE w ramach projektu IAMONET-RU V będzie prowadzony w terminie 1 marca – 15 czerwca 2015 r.Procedura aplikacyjna: W III naborze w ramach projektu IAMONET-RU aplikacje należy wypełnić na pośrednictwem Application Tool. Formularz

Nabór na wymianę akademicką w ramach programu PAX – do 31 marca br

25-02-2015

Biuro Współpracy Międzynarodowej informuje o otwarciu naboru na wymianę akademicką w ramach programu PAX do 31 marca 2015. PAX to program wymiany studentów w ramach umowy pomiędzy Szkołą Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i National Chung Hsing University w Taichung na Tajwanie, oferujący jedno

UWAGA studenci studiów niestacjonarnych II stopnia (WNoŻ)

06-02-2015

UWAGA Studenci studiów niestacjonarnych II stopnia (WNoŻ)! Zaliczenie przedmiotu “Prawo autorskie…” odbędzie się 15.02.2015 r. (niedz.) o godzinie 10:00, w auli 2 (budynek 32 “zielony”). Aneta Cegiełka

Plany zajęć – semestr letni 2014/2015

04-02-2015

Kierunek technologia żywności i żywienie człowieka Studia stacjonarne I stopnia – inżynierskie: I rok , II rok , III rok* * aktualizacja 26.02.2015 II stopnia – magisterskie: I rok Biotechnologia*, I rok Inżynieria* , I rok Technologia*, II rok* * aktualizacja 03.03.2015 Fakultety (dla

UWAGA STUDENCI kierunku BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI (I rok, studia stacjonarne)

02-02-2015

UWAGA STUDENCI kierunku BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI (I rok, studia stacjonarne). Zaliczenie przedmiotu “OCHRONA WŁASNOŚCI INTELEKTUALNEJ” (termin 2) dla studentów kierunku BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI I roku studiów stacjonarnych odbędzie się 13 lutego br. [pt], godz. 9.00-10.00, aula 3 bud. 37. Bardzo proszę o punktualne przybycie! Aneta Cegiełka

UWAGA STUDENCI kierunku TOWAROZNAWSTWO (I rok, studia stacjonarne)

02-02-2015

UWAGA STUDENCI kierunku TOWAROZNAWSTWO (I rok, studia stacjonarne). Zaliczenie przedmiotu “OCHRONA WŁASNOŚCI INTELEKTUALNEJ” (termin 2) dla studentów kierunku TOWAROZNAWSTWO I roku studiów stacjonarnych odbędzie się 13 lutego br. [pt], godz. 9.00-10.00, aula 3 bud. 37. Bardzo proszę o punktualne przybycie! Aneta Cegiełka

Seminarium Doktorantów Wydziału Nauk o Żywności

02-02-2015

Serdecznie zapraszamy na doroczne Seminarium Doktorantów Wydziału Nauk o Żywności, które odbędzie się 3 lutego 2015 r.  PROGRAM SEMINARIUM sala Rady Wydziału nr 57 (parter)   Przewodnicząca seminarium: Prof. dr hab. Dorota Witrowa-Rajchert, Dziekan Wydziału Nauk o Żywności   Prowadzenie:  prof. dr hab. Małgorzata

Uwaga studenci III r. stacjonarnych studiów inżynierskich (kierunek: TŻiŻCz)

17-01-2015

Zmiana terminów wykładów: Wykład z technologii owoców i warzyw (KTŻ) odbędzie się 20.01.2015 (wtorek), godz 10:00-12:00 w auli 3 Wykład z technologii mleka (KTŻ) odbędzie się 21.01.2015 (środa), godz 10:00-12:00 w auli 4

Zaliczenie przedmiotu OCHRONA WŁASNOŚCI INTELEKTUALNEJ (TOWAROZNAWSTWO, rok IV)

16-01-2015

Zaliczenie przedmiotu „OCHRONA WŁASNOŚCI INTELEKTUALNEJ” dla studentów kierunku TOWAROZNAWSTWO IV roku studiów stacjonarnych (termin 2) odbędzie się 22 stycznia (czwartek), w godzinach 13.30-15.00, budynek 37, sala 0/41. Aneta Cegiełka

Życzenia

22-12-2014

Pracownikom, Studentom, Doktorantom i Przyjaciołom Wydziału życzę Najlepszych Świąt Bożego Narodzenia i samych Dobrych Dni w Nowym Roku Dorota Witrowa-Rajchert Dziekan Wydziału Nauk o Żywności

Zaliczenie przedmiotu “OCHRONA WŁASNOŚCI INTELEKTUALNEJ” (I rok TOWAROZNAWSTWO oraz BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI)

10-12-2014

Zaliczenie przedmiotu “OCHRONA WŁASNOŚCI INTELEKTUALNEJ” dla studentów kierunku TOWAROZNAWSTWO oraz BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI I roku studiów stacjonarnych odbędzie się 18 grudnia (czwartek), godz. 9.00-10.00, aula 1, bud. 32. Bardzo proszę o punktualne przybycie! Aneta Cegiełka

Spotkanie Opłatkowe

09-12-2014

Dziekan Wydziału Nauk o Żywności wraz z Radą Wydziału serdecznie zapraszają na Spotkanie Opłatkowe, które odbędzie się 19 grudnia (piątek) o godzinie 13:00 w sali nr 6.

Zaliczenie przedmiotu “OCHRONA WŁASNOŚCI INTELEKTUALNEJ” (TOWAROZNAWSTWO)

09-12-2014

Zaliczenie przedmiotu “OCHRONA WŁASNOŚCI INTELEKTUALNEJ” dla studentów kierunku TOWAROZNAWSTWO IV roku studiów stacjonarnych odbędzie się 18 grudnia (czwartek), godz. 10-12, aula 3 bud. 23.

Informacja dla studentów IV roku (Technologia Żywności i Żywienie Człowieka)

02-12-2014

W związku z jubileuszem 20-lecia Wszechnicy Żywieniowej, organizowanej w auli I, w dniu 4.12.2014 wykład “Percepcja sensoryczna żywności” odbędzie się w budynku 23 (aula I), w godz. 14-17.
  • Pierwsza strona
  • Poprzednia strona
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Następna strona
  • Ostatnia strona

Aktualności


Archived
2023-03-18

tell the truth to a borderline, rudolf last name, norway national parks jobs, 1966 chevy impala ss 427 for sale, farm for sale perryville,...

Archived
2023-03-13

2 family homes for sale brooklyn, ny 11209, fortnite game user settings copy and paste, wedding venues bloomington, il, is rick hurt related to...

Archived
2023-03-07

seaworld rescue team volunteer, neapolitan mastiff rescue uk, magnolia shiplap paint color match sherwin williams, 1992 donruss baseball cards triple play, ncis: los angeles...

Archived
2023-01-20

tommy fleetwood house southport, datasource login ihop, new restaurants in shirlington, snowboard instructor courses, honey science corporation paypal charge, how many peaches are in...

Zapraszamy na nową stronę wydziału
2021-06-27

Zapraszamy na nową stronę wydziału

© 2025 SGGW - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie - Wszystkie prawa zastrzeżone.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron SGGW, wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej oraz uzyskać wiedzę jak zarządzać ustawieniami dotyczącymi ciasteczek sprawdź naszą politykę cookies.Polityka Cookies