• KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne

dawniej: Wydział Nauk o Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

Uwaga I rok TŻ – Rysunek Techniczny

30-10-2013

Ze względu na wprowadzenie godzin rektorskich w dniu 31 października 2013 roku (czwartek) zaplanowane tego dnia ćwiczenia pt. “Połączenia elementów części maszyn” (gr. 11, 9, 3)  oraz “Tworzywa konstrukcyjne i ich zużycie” (gr. 12, 10, 4) odbędą się 14 listopada 2013 roku.

Uwaga studenci III roku TŻ – KTŻ wykłady!

30-10-2013

Zmiana terminów realizacji wykładów z KTŻ –  Technologii Mięsa i Technologii Owoców i Warzyw! Wykład z Technologii Owoców i Warzyw odbędzie się we wtorek 5.11.2013 w godz. 10:00-12:00 w Auli III Wykład z Technologii Mięsa odbędzie się w środę w godz. 10:00-12:00 w Auli

Godziny rektorskie 31.10.2013 /czwartek/

29-10-2013

W dniu 31.10.2013 /czwartek/ godziny rektorskie obowiązują od godziny 14:00. godziny rektorskie

Uwaga studia niestacjonarne III rok!

17-10-2013

Uwaga studenci III roku studiów niestacjonarnych, Jutrzejszy wykład (18.10.2013, piątek) w godz. 10:00-12:00 z KTŻ – Technologia Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych jest odwołany.

Uwaga studenci Bezpieczeństwa żywności I rok!

16-10-2013

Opiekun  roku, dr inż Iwona Gientka, zaprasza i przypomina o możliwości konsultacji w każdy piątek w  godzinach 9.00-11.00 w pokoju 1027 (I piętro/ Zakład Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności).

Uwaga I rok Chemia ogólna i nieorganiczna!

15-10-2013

Wykłady zaawansowane z Chemii ogólnej i nieorganicznej odbywać się będą w Auli IV bud. 32

Piwowar Obieżyświat część II Afryka – zaproszenie na spotkanie

14-10-2013

Muzeum Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zaprasza na Kulturalny Czwartek. Gościem spotkania 17 października 2013 roku będzie Prof. dr hab. ANDRZEJ BRUDZYŃSKI absolwent SGGW pierwszego  powojennego rocznika na kierunku przemysł rolny, asystent prof. Wacława Dąbrowskiego w latach 1953-59, adiunkt, a od roku 1969

Uwaga Studenci Studiów Niestacjonarnych!!!

14-10-2013

Terminy obowiązkowych szkoleń z Wydziałowego Systemu Zapewnienia Jakości: I rok studia niestacjonarne Inżynierskie w dniu 19.10.2013 r o godzinie 13.05 w Auli 3 w budynku 32 odbędzie się obowiązkowe szkolenie z Wydziałowego Systemu Zapewnienia Jakości Kształcenia. Obecność jest obowiązkowa. Szkolenie jest skierowane do osób,

Godziny rektorskie dla I roku studiów inżynierskich!

14-10-2013

W dniu 21.10.2013 /poniedziałek/ w godzinach 11:00-14:00 obowiązują godziny rektorskie dla I roku wszystkich kierunków studiów I stopnia. informacja: godziny rektorskie

Uwaga I rok BŻ i TŻ – przedmioty humanistyczne

03-10-2013

Podział na grupy na przedmioty humanistyczne jest wywieszony w gablotach przy Dziekanatach: Ćwiczenia z: Socjologii:  grupa 1A sala 2007 bud. 32, grupa 2A sala 2070 bud. 32 Historii Filozofii: grupa 1A sala 2007 bud. 32, grupa 2A sala 1/19 bud. 37 Najnowszej Historii Polski:

Uwaga studenci III roku TŻ – KTŻ wykłady!

02-10-2013

W przyszłym tygodniu nastąpi zamiana terminów realizacji wykładów z Technologii Mięsa i Technologii Owoców i Warzyw: wykład z Technologii Mięsa odbędzie się 9.10. (środa) w godz. 10:00-12:00 Aula IV wykład z Technologii Owoców i Warzyw odbędzie się 8.10. (wtorek) w godz. 10:00-12:00 Aula III

Godziny dziekańskie w dniu 1.10.2013

30-09-2013

W dniu 1.10. 2013 obowiązują godziny dziekańskie /tzn. że w tym dniu nie ma zajęć/ dla I roku /wszystkie kierunki/ cały dzień,dla pozostałych roczników w godzinach 13:00-16:00. […] W związku z Inauguracją zajęcia w Auli I w dniu 1.10.2013 zostają przeniesione: TŻ IV rok

Studia w USA

23-09-2013

Wychodząc naprzeciw zapotrzebowaniu studentów, rodziców oraz wykładowców  na sesje informacyjne dotyczące studiów w USA, w imieniu EducationUSA http://www.educationusa.info/about.php oraz Polsko-Amerykańskiej Komisji Fulbrighta http://www.fulbright.edu.pl/>, zapraszamy na spotkanie z Panią Mary Beth Sowa, Dyrektor Regionalną World Education Services <http://www.wes.org/> w Waszyngtonie.  Pani Sowa jest  specjalistką z

Rekrutacja Erasmus Mundus IAMONET-RU /wymiana z Rosją/

18-09-2013

Biuro Współpracy Międzynarodowej informuje o rozpoczęciu naboru na studia wymienne w Rosji, w ramach programu ERASMUS MUNDUS, projekt IAMONET-RU etap V. KANDYDACI: Oferta skierowana jest do: – studentów studiów licencjackich (ukończony pierwszy rok studiów) – studentów studiów magisterskich (dyplom ukończenia studiów I stopnia) –

Wykaz otwartych konkursów na międzynarodowe projekty badawcze

18-09-2013

Wykaz otwartych konkursów na międzynarodowe projekty badawcze

EU Prize for Women Innovators 2014

18-09-2013

EU_Prize_Women_Innovators

Festiwal Nauki “Truskawki dla kosmonautów”

13-09-2013

Wydział Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Zaprasza na spotkania organizowane w ramach XVII Festiwalu Nauki Warszawa 2013 „Truskawki dla kosmonautów” Zapraszamy dzieci z klas II-IV szkoły podstawowej 25 i 26.09 o godz. 10 do SGGW, ul. Nowoursynowska 159c, zielony budynek nr 32

Polsko Norweska Współpraca Badawcza

13-09-2013

Biuro Międzynarodowych Projektów Badawczy informuje, iż rozpoczął się nabór na projekty w zakresie wychwytywania i składowania dwutlenku węgla (Carbon Capture and Storage  CCS) w ramach Polsko-Norweskiej Współpracy Badawczej. […] Znaczenie Programu: Głównym celem Programu /Polsko  Norweska Współpraca Badawcza/ jest wzmacnianie i rozwój wiedzy opartej

II Sympozjum Naukowe “Drobnoustroje – tradycja i nowoczesność w produkcji i utrwalaniu żywności

10-09-2013

W dniach 04.09 – 06.09.2013 w Ośrodku Szkoleniowo – Wypoczynkowym SGGW „Marymont” w Kirach koło Zakopanego odbyło się II Sympozjum Naukowe „Drobnoustroje – tradycja i nowoczesność w produkcji i utrwalaniu żywności”. Organizatorem Sympozjum była Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności Wydziału Nauk o Żywności

Festiwal Nauki

10-09-2013

Zakład Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności zaprasza na zajęcia organizowane w ramach XVII Festiwalu Nauki 619. Wielki świat mikroorganizmów – L. Stasiak-Różańska, K. Kraśniewska, M. Kieliszek, 24.IX. godz. 11:00, 12:30, LP, klasa IV-VI (30 os.). Dzięki bakteriom, pleśniom oraz drożdżom możliwe jest urozmaicenie naszej diety
  • Pierwsza strona
  • Poprzednia strona
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Następna strona
  • Ostatnia strona

Aktualności


Archived
2023-03-18

tell the truth to a borderline, rudolf last name, norway national parks jobs, 1966 chevy impala ss 427 for sale, farm for sale perryville,...

Archived
2023-03-13

2 family homes for sale brooklyn, ny 11209, fortnite game user settings copy and paste, wedding venues bloomington, il, is rick hurt related to...

Archived
2023-03-07

seaworld rescue team volunteer, neapolitan mastiff rescue uk, magnolia shiplap paint color match sherwin williams, 1992 donruss baseball cards triple play, ncis: los angeles...

Archived
2023-01-20

tommy fleetwood house southport, datasource login ihop, new restaurants in shirlington, snowboard instructor courses, honey science corporation paypal charge, how many peaches are in...

Zapraszamy na nową stronę wydziału
2021-06-27

Zapraszamy na nową stronę wydziału

© 2025 SGGW - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie - Wszystkie prawa zastrzeżone.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron SGGW, wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej oraz uzyskać wiedzę jak zarządzać ustawieniami dotyczącymi ciasteczek sprawdź naszą politykę cookies.Polityka Cookies